Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL SE FIKRET MALINA POJAVIO U NOVOJ MODNOJ KOMBINACIJI.... DA I ON KAZE KAKO JE ON ZA SVOJ NAROD IZ SREBRENICE
Kakve veze Fikret ima s ovim sto je Durakovic govorio. Nikad Bosnjo pameti nece doci. A nikad neki nece shvatiti sta je Durakovic htio ovim da kaze.
Ovaj djecak je jedan veliki populista, ne poznajem ga licno, ali ne možeš se tjesiti cijeli život sa tim, žao mi je zbog ovog, priznajem genocid u ovom gradu, njegovo ponašanje ne ulijeva povjerenje, I ovo mu dobro dođe za samopromociju sebe kao ličnosti
Ovaj se smokljo obogatio na Srebrenici. I guzicu bi dao srbima samo da je na vlasti. Smokljo smokljavi. Samo pogledajte nekretnine i vozni park koji posjeduje
Vi političari mislite da ste dobro izabrali jer ste se obogatili na račun pokolja, jada i bijede ali znaj da ste se dobro zayeballi!!!
Jeko ovaj
Sto je ovaj Durakovic faca od čovjeka😅
Znam te Camile,jos dok si beton mjesao po Bostonu u USA..ti si licemjeran ko i Vucic..ko te ne zna a kako pricas zlato bi te platio..dosao si iz USA kao bjednik..sad posjedijus đilionsku vrijednost nekretnina..sve na kostima Potocara !!!!
KLASIČNI POLITIČAR.. UGURO SU SREBRENICU I ONDA NAPRIJED
Nema više toga Ćamile, nema više merhameta i merhametluka kod Bošnjaka i svih onih koji nisu ali su srcem branili ovu svoju, jedinu, državu. Sljedeći put ćemo imati armiju i oružje od prvog dana, i mogu zaboraviti na merhametluk.
Klix treba da objavi više tekstova o Srebrenici.
The protected zone of the UN Enclave Srebrnica is still in the entity whose Political Military Political leadership was judged for Genocide. It is time to exclude the Enclave Srebrnica from the system of the Entity's own jurisdiction which is responsible for the beginning of the Genocide.!?
Za jedan broj komentatora ovdje jedan veliki pozdrav iz Bosne. Dzaba spinujete protiv Camila.
ma jarane ja nisam nikog izgubila ali teško da u srpskom narodu mogu imati druga... previše puta smo mi vraćali drugarstvo s njima i uvijek smo bili nagrađeni za to. Fala, ali ne trebaju mi takvi drugovi (čast izuzecima u srpskom narodu ali ih je veoma malo nažalost). nije vama lahko tamo, to su vaši sugrađani... ali samo treba pogledati u sve te nišane...
Kakva je ovo Dritanizacija krenula s izjavama, da nije od sunca ... Čuj pogleda hiljade nišana i zna da su izabrali dobro?!
Bravo Camile. Svaka ti je zlatna!
Lik koji samo sebe promovise zarad vlastitog interesa! Zalosno
Mnsc ti bi najvise volio da se Camil vrati u USA pa da se moze lijepo trgovati sa stebrenicom