Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosan sam što su ovako značajne ličnosti podržale ovaj za nas krucijalni Zakon! Sve moj do mojega. Ovoj debeloj bi bilo bolje da se malo pozabavi svojom kilažom nego što određuje ko gdje smije pušiti a ko ne smije. Možda je baš ona i njoj slični sljedeći na redu za utjerivanje u suru. Sada govore da se u zdravstvu izdavaja ogromni novac zbog pušača Sutra će to reći za debele ljude. Baš kao što je u svom sjajnom članku A onda su odveli pušače prorekao Dežulović.
Pokazalo se u praksi da je rast akciza donio pad prihoda a povecanje crnog trzista. Jednostavno ljudi nece prestati pusiti radi povecanja akcize ili radi zabrane konzumacije na javnim mjestima. Na gubitku su ugostitelji i fondovi koji se pune iz akcize na duhan. Na dobitku su sverceri. Ja sam nepusac vec 10 godina i ne mogu reci da je ovaj zakon dobar.