Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placi Bakiru
@bibija prvo niti sam vlah,balija,ustasa,ovo ono..Bosanac sam i hercegovac.Toliko....ne bratim se kao ti i ostali sa ebenim politicarima,Niti jednom budale jedne naivna stvorenja,Nije stalo do naroda. :)
@Muha994 smetaju vam zastave naroda sa kojim djelite ovu naseobinu i srpsku zastavu nazivate četničkom dok vam isilove zastave ne smetaju....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ćamile, izgubio si izbore sa velikom razlikom i pomiri se s tim do sljedećih izbora. Ovako samo zakuhavaš i dovodiš Bošnjake tamo u još težu situaciju.
plači bakici koji te prodo jado
narod mi je drag al fotelja draza....
A što kmeči Ćame ccc
dosao iz amerike da vara ,krade i laze narod u BIH
Recite da niste balije.... Balija ce sve uraditi samo priznati nece...
Dobice neku funkciju ispred stranke da ne prica puno. Uhljebit ce se on. Ali on nije ni bitan u ovoj prici oko Srebrenice.
Zalijepila mu se guzica za stolicu. De se skini sa signala idi svojim putem.
kakav je ovo papak pa po ovome se vidi da mu se bas hebe za srebrenicu i srebrenicane, covjek zapeo pa zapeo a nikakve koristi pu jbes ovakve ljude... njemu ba krivo nema vise plate nacelnika nego ce postati sekretarica...
Srebrenica nema ni pekaru ni mesnicu! Eto koliko se bosnjaci i njihovi politicari brinu za nju! FUJ!
Daj camile ne placi i ne kukakh ko seoska mlada....Pa izgubio si, budi gospodin i cestitaj a na slijedecim izborima se vise potrudi ! Pa dosta vise da bosnjaci samo placu,svako je kriv osim njih samih! Rekao je bakir lijepo da mu je draza sarajevska opcina centar nego ostalih deset! Pametnom dovoljno...
Ako te Vogosca nije izvukla nece ni New York moj Durakovicu ...
sto se nisi zalio iz kakve sobe u Srebrenicu već iz hotela Evropa...
Doskocio Do.Dick izbornim prevarama u Srebrenici. Pa nije normalno da neko ko zivi u Sarajevu, prijavi adresu u Srebrenici i glasa. Samo posteno!
@SandokanBL , Da ne bude zabune, ja sam Bosnjak ali me to ne sprjecava da kazem sta mislim o tome.
LJudima iz dijaspore odavno se uskracuje pravo na glasanje a vi se tek sada sjetili,ne zasluzujete glasove iz dijaspore a po gotovu ne ti CAMILE tebi kada neko iz dijaspore sa razlogom trazi da dode da te upozna sa problemom koji nemoze da rijesi umjesto da mu pomognes i otklomis taj problem ti kazes RECITE DA ME NEMA E nema ni sada glasova ispravno,Bozija pravda...
Meni je u svemu tome smiješno što Duraković misli da je dijaspora samo muslimanska ima nas pričala iz Republike Srpske koji žive u dijaspori! Šta misliš Duraković za koga bi mi glasali?
Heeeeeeellp Inzko heeeeeeellp