Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vatrogasci sram vas bilo gasite pozare flasama od litar jer su one vece prevelik trosak,nek se drotovskim bilmezima daje,nisu u stanju ni dvije koze sacuvati a kamoli sta drugo.
Vatrogascima, rudarima, sjekačima, vozačima kamiona i autobusa . . . svima treba omogućit uvjete penzionisanja kao i debelim drotovima . . . ! ! !
Mi iz SDA smatramo da vatrogasci nemaju šta da traže , u Sarajevu mjesečno budu 2 maksimalno 3 požara a oni bi 500 KM platu. Dok smo mi iz SDA vlast , nikada nećete imati veću platu od 480 KM , imate dovoljno vremena , nađite još jedan posao. Selam Asim