Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je cijeli mandat proveo radeći opstrukcije, a nijednom nije bio proaktivan. Cijeli njegov kabinet troši naše pare smišljajući kako oboriti zakon za čije pripremanje i usvajanje su već potrošene pare. Hvala ti Milane, svaka čast!
A plus, ovo za zakon o državnoj službi ti je najgori potez, jer podobni se postavljaju za rukovodeće kako god, "neustavni" zakon je bar omogućavao da dođe svježa krv pa možda i zaluta neko ko nešto zna, a zahvaljujući tebi jedni te isti pomoćnici i sekretari ostaju do penzije, plus sjede u UO i NO, što im je stari zakon uskraćivao
Moja BIH izgleda ovako; Jedan predsjednik Drzave Jedan Predsjednik Vlade Mijenjanje zastave i grba Mijenjanje himne Ukidanje svih entiteta Ukidanje kantona i smanjiti brob općina Odvajanje religije od države tj uvesti sekularni poredak. Nema više; srbin,hrvat bošnjak, musliman sanđzaklija i ostali svi su bosanci.
Eee ziv je, zabrinuo sam se. Uh dobro je ::)