Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar te niko ne zove nigdje dunovicu ... Vas ce prvo Sdp nategnuti kao sto Vas je sda i hdz zbog pogresnog pristupa prvo tvog pa reufovog i onog drugog papka politici i rjesavanju problema... bolje biti opozicija nego vlast bilo sa sda ili sdp .. sve je to isto, budite ozbiljna stranka a ne zakrpa bilo kome..
... "DF će odgovoriti u skladu s momentom, odnosno vidjeti na osnovu čega je pozvan, šta su zahtjevi i sl." MILANE, ne igrajte se! Rečeno je NE sa SDA i HDZ-om. Bilo kakav razgovor oko vlasti u sadanjim uslovima je šamar biračima. Naravno mi ćemo to vratiti nogom u guzicu, za dvije godine! Razmislite dobro prije noge ....!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Marsoni.ga
Ova prostitutka od stranke ce nažalost vjerovatno spasiti SDA od totalne propasti i narod gurnuti u tu propast za jos 4 godine.
DF je najpi****tija stranka u BiH na celu sa najvecim klosarom medju politicarima Zeljkom Komsicem. Covijek koji je bio u parlamentu BiH i za 4 god. nije niti jedno pitanje postavio, znaci zvanicno najneaktivniji parlamentarac, frajer nije pitao ni moze li u halu otici dovoljno govori o njihovim mogucnostima.Hvta raju na neku glupu carsiijsku pricu a frajer mis da ga nema medju politicarima. Normalno da ce sa SDA i onda ce oplesti po toj istoj SDA i praviti se kao da nije u vlasti.
Ako "koaliraju" onda će i da "koaguliraju".
Df ce sigurno koalirati sa SDA , samo sto nece otvoreno da govore o tome.