Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J..m li ti drzavu takvu i njene političare drgi Allahu hvala ti što ne zivim u toj drzavi smiluj se i pomozi i ostalima ko god zeli da ode iz te drzave!!
Potrebno je da se proBosanske stranke udruze protiv srpskih i hvratskih nacionalista i da se taj njihov nacionalizam svede na minimalu. Sve dok imate srpski i hrvatski nacionalizam i podjelu medju proBosanskim strankama sve ce se manje u institucijama BiH odlucivati u korist BiH a prijer toga je upravo ova odluka CIK-a! Zato BOSANCI (bonjaci srbi hrvati jevreji i svi ostali koji se osjecaju Bosancima) udruzite se protiv antiBosanstva!
Hitno donijeti odluku o ukidanju CIK-a!
CIK = Mafija
Ovo je udar na državu!!!!! Ostaje da se vidi da li će i nakon ovoga SDA u najavljivanu koaliciju sa HDZ-om i SNSD-om... Ako se to desi, onda su saučesnici u ovom udaru na BiH!!!!!!!
@legionela Očito nisi shvatio/la šta sam htjela reći, no nije ni važno!!!!!!! Što bismo civilizirano diskutirali, kada se možemo vrijeđati!