Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRADARA I PUZIGACHA pa da me neko pitao da smislim dva najodvratnija imena ne bih mogao bolje smislit.
Boze dragi, golemih dilema u ovoj nasoj lijepoj, ali tuznoj i moralno i materijalno devastiranoj drzavi bez drzave... Glavni problemi mjesecima i danima su nam most koji peljesi, gace koje puze, brada koja zakone razrada, cile-mile koji svako malo dune, al' bez cune, izet koji begu vice da iznad Trebevica most-uspinjaca svice i koridor do neba i (j)eresa si(je)ce, komi koji shi(k)ce i na pichke, dick koji do, do i samo do us so f*cking well that we kinda like it...Budale i Hamali, mirno!
hebo vas vise interesi narod ode, gladno, zedno, nema para kakvi interesi sta se radi u ovoj drzavi nevjerovatno oko cega raspravljaju
Vitalni haveru
vi jedino mozete trazit da vam se oprosti sto slijedite pedofila koji je prcio djevojcicu od 6 godina pio devinu pisaku i prepisao bibliju da od sebe napravi laznog proroka koji je se molio mjesecu i zvijezdama kao sto se danasnji mundjusi mole onom kamenu sa nebesa u meki yebao vam allah sve mrtvo prodali ste vjeru za veceru smrt svim muslimajmunima i muslimajmunkama koji su prodali vjeru za veceru i njihovoj dijeci
Ebo te i taj, a i onaj drugi sto je po vodi hodao i to.
Bošnjaci tradicionalno i suštinski postuju ljude poput Divjaka, Šućura,Dunovica, ... jer su radi univerzalnih ideja i ljubavi prema svojoj domovini napravili otklon od fašističke i genocidne velikosrpske politike. Bez obzira sta oni licno mislili o tome Bošnjaci nikada nisu odustali od multietnicke BiH u kojoj ce svakom biti zagarantovana sva prava.
@demonter_neistine Evo ti +
@demonter_neistine Drugim rijecima bosnjaci su civiliziran pro evropski narod!
Ispade da rvati vode porijeklo od smrda! P.S. Na bosanskom srbi se zovu smrdi.
Bosanski Hrvati su najstari narod na ovim prostorima, nakon toga sljede oni koji su se prodali "Bošnjaci", svi ostali su miks svega i svačega (genetika dokazala)
Niko nije nacionalni vitalni interes niti spomenik, pa čak ni sam DOdik !! Dakle, očito je riječi o ublehi tipa ja tebi ti meni zloupotrebom službenog položaja a na račun države i naroda, klasika na ovim prostorima ! I još pri tom srpječavaju odluku UStavnog suda BIH čiji je UStavni sud FBiH podređeni sud pa ako odbije Dunovićev zahtjev nek se DUnović žali Ustavnom sudu BiH i onda će se sudije tog suda naći u čudu da im više ni njihovi podređeni NE IZVRŠAVAJU odluke.
ja.najvise.volim kad.mi se dragi pokaki pa mu ga onda.sloziti dok je zuto I toplo...mmmm
mene bi bilo stid da se prezivam puzigaca
Mene bi bio stid da sam kao Srbin Dunović ratovao za šerijatsku armiju Alije Izetbegovića!
@BobaBG Mene bi bilo stid da sam ratovao za serijatsku Armiju BiH.A ratovao sam. U nekom suludom drugacijem ratu, BobaBG bi ratovao samnom protiv Alijinih isprdaka, pa poslije tog okrsaja, ratovali bi i izmedju sebe, jer se ne razlikujes puno od Alijinih sljedbenika, slicno mirisete, ne bas al et.
Puzigaća. Porijeklo.ptezimena vodi iz dva izvora. Jedan je sinonim za pelenu, tj iz doba kada su se pelene pravile od starih odjevnih predmeta, a beba puzala u njima, a drugi označava izuzetno siromašnu osobu- beskucnika, kojem gace puze za njim kroz rupe na pantolama