Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smije li iko u BiH podići ovo pitanje na najviši nivo međudržavnih odnosa?
Danas bi u Titinoj drzavi bio dan mladosti,danas u BH je dan tuge...njih 75-o je izgubilo zivote od te iste Titine vojske,one koju je opremio i dao u ruke cet... agresoru.Ludo smo vjerovali u bratstvo i jedinstvo.Ironija je da je u to bratsstvo i jedinstvo najvise vjerovala Tuzla.Ta luda i neuzvracena ljubav nas je sve opekla,a najvise Tuzlu. Nikad ne zaboravi ! Nikad ne halali ! Nikad za nikad!
Dosta je njih po Srbiji kao Novak, sve heroj do heroja. Dok nasi poput Ilije svoju slobodu dokazuju pred njihovim sudovima, njihovi krvoloci se kriju ko misevi.
kome li je zasmetao noćni život tuzlanske mladosti??đukićevim tobdžijama ili ??ili? nezadovoljnim, nasilno mobilisanim," bojovnicima" koji su truhnuli u rovulji tri godine???
jeli to bila štela???
PA LJUDI MOJI KOJA BUDALA DOZVOLI OKUPLJANJE U 21 SAT U VRIJEME POLICIJSKOG SATA????
prvo je pitanje što ga je sud pustio
Ko je ovaj desno, neki Turcin?
Dunja hvala
To, Dunja, prava si cerka postovane majke Tatjane i unuka djeda Voje, djed bi se ponosio sa tobom, udri po bandi!!!
Dunja Mijatovic je heroj
nije mi on bio razlog ali kupujem samo domace,ovakvi zlocinci nam kroje drustvo,raja mislite na svoju domacu proizvodnju i manite se cetnika
Srbi su budale koji slave i poštuju čovjeka koji pije sopstvenu pišaku i hvali se da je to super. Pa kad volite i pošujete budalu pijte svoju pišaku umjesto vode, to je srpska piška što znači i časna i poštena. Srbi ne mogu biti časni jer piju svoju pišaku. Ne slave srbi karadžića radi fore što znači da su ko i on mudri pijači sopstvene pišake. Popišam se na smradove koji veličaju srpske zlikovce. Još malo pa će početi slaviti jedače govana.
Sve ovo je jako tužno.
Intersantno je da kao i za Markale, Srbi osporavaju samo ovu granaru ispaljenu na Tuzlu, ostale ne osporavaju?
@gooUser1580208844 Postoje Markale 1 i 2. Onda su granatirali red za vodu, hljeb... ima toga
@gooUser1580208844 @koller Postoji Đukićevo pisano naređenje artiljerijskom vodu da gađa Kapiju i topovski dnevnik, da je naređenje izvršeno. Tu se priča završava.
Uvijek kad kazem treba se svima suditi,pa makar i rodjenom bratu,to kod ostalih nije slucaj,zato uvijek kazem,kupujem samo domace i podrzavam nasu raju.
Eto sve smo mi sami sebi i Srebrenicu i Markale i Kapiju. Sve smo sami sebi priredili. Jestel vi svjesni kreteni sta pricate? Daj jednom budi covjek reci mi smo pogrijesili izvinite i da rijesimo to za sva vremena, a ne ovako prepucavanja 100 godina. Vi ste gospodo ispalili granatu vi ste krivi samo priznajte i da izravnamo racune ili cemo zauvijek biti u sukobima a to nije nikome u cilju. Gledaj buducnost i njoj se posveti...
@TzBoy Laz je u samom bicu svakog Srbina. Prvo to mras shvatiti, pa tek onda citati njihove komentare.
Prijatelju moj ko god je odgovoran nek se vjesa javno i to odmah koja god strana. Kazem samo da trebamo gledati buducnost graditi skupa i bit pametni, a slazem se ko god je kriv nek odgovara i to je to ja sam za taj rezim...