Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politicar iz zemlje sa apartheidom se brine o ljudskim pravima.. hajd. nek je sasrecom..
@ser_oliver I Bilja Plavšić se stidi ove rasprave
da jela je živa govna i sada nema nagon da sere ali i to je kratkog daha kada počne da prdi praznu slamu
U BiH se ne bi mogla kandidovati za člana predsjedništva, jer se izjašnjava kao ostali. U vlastitoj zemlji su joj prekršena osnovna ljudska prava. Znači u BiH jedan Einstein ne bi mogao biti član predsjedništva jer je Jevrej iako je jedan od najpametnijih ljudi. Kada su domaći nacional-fašisti na vlasti ništa ne može biti kako treba.
dunjoooo mojaaaa sa ormaraaa.... (:
Ima li ona još koje prezime?
🐷
zar ovdje postoje ljudska prava!?
Podrska gosp. Mijatovic, profesionalan Rad, nepristran, istina i pravednost budu nagradeni kad tad. Gospoda svojim radom i zalaganjem za ocuvanje prava i etike u novinarstvu, i opcenito pistivanju ljudski prava moze biti uzor mnogima u BiH i van nje.
Jel i ona alijina?
Eno milojko pravi selfije u crkvi sv Save u Beogradu..boz ebudale😂😂😂
'Sa više bodova će imati veću, a sa manje bodova manju penziju' - Kolumbo!
DUNJA SVAKA TI CAST JER SI TO ZASLUZILA.ISTO TAKO BIH VOLIO DA UPOZNAS TAMO TE LJUDE SA SVAKODNEVNIM KRSENJEM LJUDSKIH PRAVA U OVOJ ZEMLJI I DA PRAVO I PRAVDA OVDJE NE STANUJU VEC PAR DECENIJA
Lijepo što je izabrana, ali kod nas se ništa ne će promijeniti.
Slažem se sa tom odlukom. Eto nadan se da će sad njena sposaobnost doći do izražaja gdje se poštuju zakoni i gdje, u pravnim državama ćlaniama, se poštuju odluke sudova....
sad kad joj se sejdić i finci natovare
Cestitam Dunja Sarajka naša draga
Komunisti i dalje rasturaju!