Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gasenje BHTV nije rjesenje? Kako kome. Tebi mozda nije a za mene je odlicno rjesenje.Ti ako hoces da gledas plati, ja necu placati ,neka me iskljuce. Ionako se nema sta ni vidjeti.Sve sto me interesuje mogu vidjeti na nekim od 150 kanala kablovske TV.
Cuvena i nezamjenjiva Dunja Mijatovic kaze. Nema mandata, samo vjecnost.
Tresla se gora rodio se miš,samo treba naći novi način da se prislino naplati TV pretplata narodu.
Stvarno nije fer, placam pretplatu a dupla slika, k'o u ratu. Osim toga ne nude nikakav kvalitetan sadržaj!
Biće, bez brige. Biće kad sasvim izdahne pa i službeno ne bude više vrijedila ni pišljiva boba da bi se mogla pojeftino kupiti, odnosono da RTV dobrim dijelom privatiziraju SDA i familija.
Ne govori to,ako te čuju naplatiće ti duplu pretplatu ;)
Ni ne trebaju nam mediji poput BHRT i pinka! Za svog života nisam ništa korisno pogledao..osim 10 godina starog Bajramskog programa i rahmetli Safeta.
Opet ovi uhljebi kukaju. Pa gasite vec jednom ako ne mozete opstati. Ne mogu se uvijek uhljebi podrzavati.
Onako usput rečeno: Glupljih naroda od ova tri u ovoj BiH, na ovoj planeti nema ! Većih idiota i poganije gamadi od ova tri naroda, na ovoj planeti nema! Ovdje sve treba privatizirati da se nepotizam i korupcija ne fata ko memla na zidove. Što se ne može privatizirat, ugasit. Treba platu i zaradit.
Evo toliko zelim da placam taksu kako bi bakir hadziomerovic mogao da ima platu 2000 Km. A onda malo razmisli pa bi u politiku pa malo be bi. Spas za sve velike drzavne firme nije povecanje nameta narodu nego smanjenje uhljeba u istim. Pocev od grasa, vodovoda, tv, toplana i zakod dalje. Uhljebivacka retorika vodi propadanju, i da sad krenes otpustati svi ti koji deru dobru lovu na drzavnim jaslama bi se bunili i tuzili drzavu. E to ne moze zato sto su ljudi prokleti.
Rješenje i opcija jeste , razlog: 1. ne prenose ni jednu korisnu emisiju dokumentarac,sport, 2. Program uopce nije definisan ni koristan,nema ni crtica samo stavljaju reklame da ispune vrijeme 3. Svi za novu godinu i ostalo stavljaju filmove novogodisnje samo se kod nas 15 godina za redom stavlja "Viza za buducnost" 4. Zasluzeno se gase. Da je neka televizija organizovala bi bolji program ujutro bi od 6-10 ubacivali crtice Šilju, tom & jerry, teletabisi, Bajke brace Grim ,a nadalje bi popunili filmovima koji su nedavno izasli,a navece vjesti i vrijeme za sutra Hvala Bogu pa se gase,Amin.
PROSJACI , NAPRAVITE AKCIJU PRIKUPLJANJA "DEVEDESET DVA EURO - CENTA ZA JAVNOG PRODUCENTA"
Ti bi kao novinarka trebala biti toliko obrazovana da znas ds sve moze biti opcija. Al ne znas i to je veci problem od toga ima li ili nema para za javni servis
Ovaj video rasplakao celu Bosnu i Hercegovinu https://youtu.be/k-w4bTxddWQ
Koji k.... pa svi placamo moja tv,telemach,logosoft itd....Oni prenose vas kanal tamo kucajte na vrata.
Koji ce nam moj televizija ,hajmo praviti djecu,djeca su radost,televizija je sranje kroz gusto granje.
ugasimo sve i sišimo vesla