Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka sada onaj što vehabije i selafije po Siriji ganja,pokaže i dokaže šta može i imije. Ako mi Bošnjaci i naši politički predstavnici ovo dozvolimo,onda nismo ni zaslužili bolje nego što nam je.
Malo skoknuh do Šćepinog tabloida.Ni riječi o ovome..
kunem se Bogom da cu licno ucestvovati u rusenju doticnog govneta od spomenika u slucaju da bude napravljen.! Evo javno to kazem!
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
Pocela predizborna kampanja...
200 000 protjeranih srba samo iz sarajeva,genocidna federacija
@ledeni djoka Ko na Bozic u kravicu dodje... Sta je ovo Naser se pita, nemam kome Bozic da cestitaaaaaaaaaaam opaaaaaaaaaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svi mi volimo Šeherezadu jer su nam turske age silovale majke Nekadašnje pravo turskog age na prvu bračnu noć sa kršćanskom snašom pretvorilo se u očekivanje da medijske sapunice, kojima osmanlijska supkultura osvaja Balkanski poluotok, od naših gledatelja pravi nove janjičare.
To je bilo za vrime turske vlasti. Turci su vazda vodili hrvatske djevojke na Hum i tamo ih silovali i maltretirali. Bila je jedna djevojka, koja nije dala na se pa je pobjegla. Bježuć i trčuć pala je priko jednog kamena i upala u provaliju gdje je poginula. Od tada do danas s tojeg kamena teče voda, kap po kap. Taj se kamen zove Djevojačka suza, a provalija u kojoj je poginula zove se Djevojačka draga.
Kada smo prije nekoliko mjeseci gledali košarkaški duel Srbije i Turske u Istanbulu, i navijali u kućnoj atmosferi za naše, sin je u jednom trenutku iznenađeno rekao: - Vidi, stari, pa ovi turski igrači sliče na naše košarkaše! Imaju crnu kosu i ogromne dinarske nosove! Na to je uvijek mrzovoljni susjed poskočio: - Sinko, obrnuto je, naši dečki sliče na turske igrače, jer su prije dva stoljeća turske age jebavale naše snajke i majke! Svi smo mi Slaveni na Balkanu bili bijele puti i plave kose, a sada smo čađavi kao Turci!
Ako to vlada dozvoli to ce biti uzasno za sve one godine sto su nas srbi drzali pod opsadom i ubijali sa tih polozaja. To se ne smije dogoditi a nadam se da i nece, pa mogli su predloziti da im krst bude toliko visok da bude najveci u sjevernoj hemisferi. Svijet je poludio. Ja nemam nista protiv da se obiljezi stradanje nevinog srpskog naroda ali na dostojanstven nacin a ne da podizu krst od 26 metara. To namjerno rade, zato treba cijelo Sarajevo a i narod ove nase napacene Bosne da kaze NE. jer ako slucajno vlada odobri nece se zadrzati ni par sati, cijelo Sarajevo ce doci i porusiti taj njihov suludi spomenik, koji samo izaziva .
joj ovih Srba uvijek su šaljivi bili.gdje ces u Sarajevu gradit krst od 26 m izgleda mozak im nije u vinklu.
Petre Božiću i Fehime Musakadiću budite iskreni i recite kada ste zadnji put guzicu oprali?Ne kupate se vi srbi,smrdite,kuće su vam kao štale,jedete krmetinu,smrdite na nju,ločete rakiju pa u čemu ste vi vlasi bolji od muslimana?Odgovorite iskreno.
ma popusices ti javno idi u siriju kuce balisko
J
Spomenik nece dugo biti visok 26 metara
Pošto klix kasni sa ovom vijesti evo: NEZVANIČNI REZULTATI POPISAU BiH ima 48,4 posto Bošnjaka, 32,7 posto Srba i 14, 6 posto HrvataU BiH živi 3,7 miliona stanovnika To unači ,Bošnjaka vše nego Srba i Hrvata zajedno Znači propao projekat za uništenje Bošnjaka Znači da smo opstali uprkos agresijei genocidu Znači da ste polomili zube,i Srbi i Hrvati Znači da bi danas još gore polomili zube Znači da nam više nikada ništa nećete moći Znači to još mnogo toga,ali izgleda da nemate dovoljno pameti da to shvatite Znači da će nas na idućem popisu biti 60% i da su svi dogovori Čovića, Dodika i Šćepe pali u vodu.
znaci i dalje ste glupa stoka koja ce ga izdimiti kao sto je i uvijek dimila...
Nismo zdimili kada su svi srblji svijeta ovdje dolazili da kolju,kada su imali JNA iza sebe,srbe iz htvatske,crnogorce i svu drugu ptavoslavnu gamad. Ni kada nam je Poglavnik Tuđman zabio nož u leša,ni kada se izdajnik Abdić priključio agresorima.Ostali smo i borili se.Platili smo veliku cijenu ali ima nas opet Maša Allah. Zašto ti jadu ljudski misliš da ćemo mi sada "izdimiti" ma šta god ti ta riječ značila??
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Kome god smeta krst na Zlatistu,nema pravo da kaze nista kad se budu iskopavala govna iz Srebrenice i cerala u Tuzlu!
Jesil ti onaj ,ćeraćemo se još??
Ova odluka se mora tretirati kao objava rata,a početak provošenja ove odluke početkom rata protiv BiH. Ne smije se dozvoliti ni početak gradnje,a još manje uzdati u OHR i Inzcka jer on nama neće pomoći.
Nisam siguran da je krst rjesenje ali spomenik svakao.Vi u Sarajevu ni poslije 20 i kusur godina odbijate priznati da su u Vase ime zatvarali i klali Srbe po Kazanima. Hrasnici, Tarcinu itd...Samo u Hrasnici jula 92 je pobijeno i zaklano 56 Srba ( snajperista ) i do danasnjeg dana niko nije odgovarao.Mora zato sto sto Aliji okrenuli vola kada je dosao dosao u Hrasnicu 91.
caco uhapsen za kazane, 9 pripadnika mupa poginulo u sred rata da bi ga uhapsilo, znaci pazi u sred rata dok ste vi vase krvoloke krili do prije par godina pa i dan danas lazete izmislate i petljate i necete da priznate da ste zajedno sa jna izvrsili agresiju na legitimnu i medjunarodno priznatu republiku bosnu i hercegovinu
a sta je trebalo raditi sa tim snajperistima? dati im cokoladu, orden, i to ono po broju ubijene djece, zena, starih ljudi. genocidni um!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na mom qrcu ga hodi izgradi i ispisi ta imena
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s,Gospodara svih svjetova,da u neznaceno vrijeme,predstavnici GRS zapocnu sa radovima na Zlatistu,sa ciljem postavljanja krsta! Neka su selam i salavat zadnjem Poslaniku s.a.w.s amin!
Koliko ja puta tebi trebam reci da je ovo internet i da se u dzamiji molis bogu! Konju jedan glupi! :DDDDD
Koliko ja puta tebi trebam reci da je ovo internet i da se u dzamiji molis bogu! Konju jedan glupi! :DDDDD
Nema tog ko će izgradit krstinu na zlatištu pored mene živog
brate.. ti cuvaj strazu a ja cu da miniram..
vec je minirano pa vi bujrum