Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka bankrotiraju!
Nije problem koliko ko ima advokata, bitne su cinjenice i istina, a sami vidite gdje je istina i sta je istina, ne mozete lazima nista dobiti pa da imate i stojedanaest advokata.
Cuj totalno uredjena sredina da bankrotira, pa kad nije totalno ne uredjena sredina bankrotirala, nece i PC, oni su jaki k'o NATO, jos kad legnu krediti od Putina, radit ce samo za kamate haha
Pa će se i ovi natovariti na naša leđa, i ovako ih previše radi u Federaciji i to pored naših nezaposlenih. Treba majmune natjerati da odrade dug, čisti, kopaj njive, gradi što si porušio, nizašto drugo i nisu.
srpske sudije glume neko postenje.....budale.....treba to sve poslati u sarajevo da vide kako presudjuju bosnjacke sudije po tim pitanjima.....doduse u lazi su kratke noge pa su tako bosnjaci presudili da srbi nemaju pravo na vojne stanove u federaciji ali su ih na kraju platili duplo skuplje :))))
ha pa kako ces Dukicu dobiti tuzbe zasnovane na lazima. Ispade citava F BiH bila logor i samo potpuni ludjak je mogao podnijeti takvu tuzbu. Najveci logor i najvise srba je bilo u logoru koji ste vi Dukicu napravili a zove se Sarajevo!!!! A moram priznati da me je taj bankrot bas nasekirao....ima Mico dovoljno svojih stekova ako zagusti.
Dokle je došlo, da bankrotiraju zbog 20M. A hoće da se otcijepe, pa sa čime, fukaro jedna.
Tacnije receno, Genocidnoj tvorevini Republici Srpskoj zbog tuzbi prijeti bankrot.
Neka,ima dragog Boga!! Svi cete kaznu svoju da platite kad-tad !
samo ih treba derat za svaku sitnicu,da se suoce sa sranjima koja su napravili!!!!
E to sam odavno zelio da cujem, Ovaj naslov gore jako mi se svidza ,zu to je i istinit....!!