Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko ja dobro razumijem tekst, nigdje nije napisano da je dug manji u odnosu na prethodnu godinu. U 2019. godini će biti plaćeno178 miliona manje obaveza po osnovu duga u odnosu na 2018. godinu a ne da je dug smanjen.
@izbornik. Sve je to tako. Ali predsjednica je vrh..
Iiijhh.Tek polovina Januara..Polahko..
Naplatili oko 7 milijardi PDV-a, porezna naplatila preko 6 milijardi. Mogu za jednu godinu vratiti sve vanjske dugove.
Manji bh entitet zaostaje u svakom smislu.
Kako je to moguce? Super
Kakvi god da smo, bolji smo od Hrvatsk, koja je iz godine u godinu sve zaduženija, više ne mogu ni kamate servisirati. Iako sam rođen u HR, jedan period živio tamo, kažem da nema gore vkade ig HR vlade. Kod nas bi moglo biti još bolje samo ako se ukinu kantoni, budu dva entiteta i distrikt. Nek nam je Boh ne pomoći.
jah samo sto je hrvatska uuredjenija od Bosne duplo, autoput napravili kroz cijelu Hrvatsku, a mi kroz jbnu Bosnu idemo putevima smrti....
@bezzenick uredjenje neke zemlje se ne mjeri dužinom autoputa.
ne brinite ...nova vlast novi vozni park novi telefoni sekretarice savjetnici ...nabesace se dugovi tu su drugovi