Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko jos ide preko doljana....samo na gabelu i predjes za 2min;))
da niste izglasali Aliju, Franju & Zlobu (tada bi i Amerikaci, tj. Gringosi bili matirani), danas biste živjeli u jednoj od najprosperitenijih zemalja svijeta, i ne biste ovako čekali na granicama k'o prava marva (stoka)...
čim vam režimski portal pod budnim okom bakira i sda pobriše sve normalne komentare a ostavi reda radi onih par šprdatorskih sve vam je jasno.
@zcf Budi ozbiljan, pa najvise vijesti ima koje su pogodne za pljuvanje SDA, Izetbegovica, Novalica i ti komentari dominiraju.
Ne znam imena tih granicnih prelaza al hvala im sto postoje, cim vode van BiH dobri su
eto nama dijaspore,bog ih ubio gdje će ranije
Bakireee odose nam ljudi u njemacku po obecano od 100.000 radnih mjesta ...