Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj bosnja sto s*e*r*u nista dole nije bosansko, vec samo hercegovacko a to vas p*o*t*u*r*i*c*e ne zanima, no kako god jos uvijek ste pozeljni kao turisti
pa onda je pola hrvatske Bosna, ratificirano.
Ako nam komsijska Hrvatska bude htjela uzeti ono sto nam pripadabice svega... ja sam svakako za mirno i ljudsko rijesenje ali ako ne moze tako moci ce onako kako smo naucili na balkanu! Pa bujrum RH pokusaj uzeti ono sto je Bosansko, bujrum, samo pazi da se ne opeces... sve mi diraj ali Bosnu ne gledaj ako ti smeta. A ti Bakire razgovaraj slobodno, to je dobro, samo zapamti ni babo ti nije dao Bosne pa neces ni ti, u to sam siguran!!!
Bakir zaboravlja da je BiH pomorska zemlja, da crpi prava iz Konvencije UN-a o pravu mora; da po toj konvenciji ima pravo na neškodljivi prolaz - koridor kroz hrvatske teritorijalne vode u širini jedne milje ili ako je moreuz uži do obala. Bakir još nije ni sjeo u fotelju a već krčmi državnu teritoriju, Haris to nije dao, a sada hrvati osjetili da ovaj daje i odma im zinula guzica. Zaboravljaju pravilo da se granice na moru crtaju prema granici na kopnu pa sredinom zaliva. Sad bi Klek da otmu, duboko more za postaviti stubove mosta pa bi se moglo naslonit na Klek. E neće moći. A ti Bakire vodi računa šta radiš!!!
Pa dobili su Brac, Hvar i Korculu, sad hoce jos vrh otocica Kleka ? Nismo im trebali nista dati.
Ovaj kreten je kao clan kriznog stozera opstine Slano, ucestvovao u rusenju nekoliko desetina bosanskih i srpskih kuca u ovom mjestu zbog navodnog zemljotresa (koji nije ostetio hrvatske kuce)... Medju njima je i moja kuce, cime sam izgubio 14 godina ljetovanja u svojoj kuci... Zelim ti sve najgore i tvojoj uzoj i siroj porodici, tesku i bolnu smrt USTAŠO!!!
@yu puno ti toga naprica.... zna se gdje su granice i to je tako (bez obzira na to slagali se ti i ja ili bilo ko treci oko toga)....republicke granice YU su postale danasnje granice na zapadnom balkanu....po ti istim republickim granicama ( bez obzir sto su oni jednopartijski odredeni ) ti taj dio Boke je danas CG.... pa sad ako se danasnji polticari medusobno dogovore i odluce drugacije, potpisu medunarodni sprazumi i,,,..i,....i... situacija moze biti i drugacija.
Koje su granice priznate 1992?Ta da jih se priznalo,nebi bilo šta je bilo.Što se mene tiče...CG je par sela oko Cetinja,sve ostalo svakako nije CG,šta je sad nije ni važno,važno je šta će biti vremenom.A šta su k.omunisti davali jedni drugima,pa nije to više validno,jer je ovo Balkan,ovdje se papiri podpisuju,da bi se dobilo vrijeme za pregrupisavanje.H.rvati u BiH,vele da imaju sve što jim treba,zastavu,školstvo,valutu...a pravi Hrvati su to domicilnim Srbima u HR osporavali.....Šta ima u SA? Sarajevo u Bosni,Bosna na Balkanu,Balkan na Vulkanu....
Bravo. i mene to cudi!
I Muslimani poceli da otimaju tude ko Srbi prija
to sa Igalom i dijelicem Boke su komunisti jos u onom vremenu odrekli se u korist CG, a posto su granice od 92-e priznate granice, a ne one od AU, znaci od te price nema nista.
narod (ne) zna da Bosni zapravo pripada Igalo i jedan dobar dio Boko-Kotorskog Zaliva!! hoce li to ikada iko traziti od Crne Gore ili je bolje da Crna Gora ubire eurce,Bosni to ne treba ima para i previse
zasto sax siri lazne informacije. josipovic niti jednom svojom izjavom nije rekao da sprazum Tudmana i Izetbegovica zadovoljava bilo koju stranu... tako su prenijeli samo sarajevski mediji i ociti je pokazatelj kako se manipulira sa informacijama i valstitim narodom. slicno je sa prijasnjim izvjestajima o razgovima izmadu josipovica i lagumdzije i sa komsicem. ljudima se prenose izjave koje niti je itko dao, a kamoli itko potvrdio..... zasto sax zaglupljuje vlastite citaoce i siri dezinformacije? sve se to kasnije razbije od vlastite glave.
narod zna, oce Baka nesto da talne!