Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška! Svi na ulice!
Samo divljajte jugobalie, biće struja 2x skuplja ako Bog da.
Bolje uslove imaju Vijetnamci na baušteli u Srbiji barem šes puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakvi su ovo komentari da je rudarima dobro, da su manipulisani itd? ko vama manipulise pa sjedite po kucama decenijama i ruzite drzavu a niko se ne buni?
Opaaa foæ protesti ovo ono, rakija, kolo, teferic i na kraju koncert dubioznih hašišara. Boga mi moji rudari nije vama lose. A da samo znate kako vas ovi FGR hašišari gotive jos o vama izmisljaju viceve, pokisla mi glOOOva itd pa ih vi jos zovite nek vam sviraju.
Dodje populisticki "antiglobalisticki" muzicki sastav direktno iz Brisela, odmah nakon nastupa i svirke u europarlamentu, da svira i tako kao daje podrsku rudarima koji rade u rudnicima uglja a taj isti ugalj zabranjuje taj isti europarlament zbog navodnog globalnog zagrijavanja i tako potpisuje kraj tim istim rudarima ostavljajuci ih bez posla. A rudari protestvuju vladi Federacije koja opet poslušnicki obavlja sve sto Brisel i Washington narede.
Prvo su trebali pitati rudare tko je ovdje glaso za SDA da dignu ruke
Gledaj botova jesu se upalili. Lego sendvic danas izgleda.
Je l' Fadil da makar za Colu Sky ovim SDA sendvičarima što su aktivni ovdje?
Ništa od ovoga dok cijela BIH NE DOĐE na proteste, ne možemo dovijeka svako za sebe protestovati, samo ujedinjeni rušimo bagru pokvarenu,ali moramo imati nekoga da nas povede a tog nekoga nemamo nažalost!!!
Hvala Dubiozi jos samo da svi krenemo i velko i nama bi bilo Hvala...izasao sam tipkam kod rudara,HAJDE NARODE...
Dajte im vina i pive kakvi su ovo protesti nista drugo nego politički motivirani
Polozili su svi i Pionirsku, pa se mnogi pokakili po njoj..
Ljudi dosli, lijepo a sarajevo spava. Nevjerovatno. Nadam se da ce kao i ja kada zavrimo sa poslom podrzati ove ljude.
Nije mi jasno što se igra kolo