Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte mu jos toliko...
realno, zaslužio je
Frajer napisao da se vozi po Sarajevu a nigdje Sarajeva,samo neko lisce i blato. Za nekih je kamera.. https://www.youtube.com/watch?v=PwoVAZAHqVs&t=301s
Čemu služe ovi revizori i njihova izvješća kad po njima NITKO ne MORA i NEĆE poduzet NIŠTA ... To je znači samo da bijeda ždere svoje džigerice a UHLJEBI će i dalje bit UHLJEBI i bit će UHLJEBLJENI ... Yeb*o vas više Bakir, Duduk i Čović ... Trpi i bleji stoko sitnog zuba, kad drugo ne znaš . . . ! ! !
Frajer napisao da se vozi po Sarajevu a nigdje Sarajeva,samo neko lisce i blato. Za nekih je kamera.. https://www.youtube.com/watch?v=PwoVAZAHqVs&t=301s
Koji dio nije jasan, tacno se vidi da prolazi ispred PMF-a. Kampus je desno.
Jaši, jaši, svi smo naši.
Da vam, sve vam!
čovjek ima znanje, pa se ne može bez njega... valja brže odvesti u propast još ovo malo što ostade.
Politicka mafija.
Ovdje jedino pomaze Rumunski sindrom i nista drugo. Samo treba x3
Šta sad Rapa i Novalić kažu za penzionere penzionisane iza 2007. godine sa penzijom 340KM, koji su u penziju otišli po njima sa bezobrazno visokom penzijom i kojim ne treba dati nikakvu povišicu. Kad smo već kod toga kad će se konačno smijenuti Rapa i aktualna penzionerska vrhuška, koja svira u Vladine diple i kojih se živo jebe za penzionere.
Stoka sitnog zuba će i dalje kukavički šutjeti...
SIPA hapsi odmah ove ! Tuzioci uradite nesto posteno za svoj narod i ovakva govna i smece od ljudi poslat tamo gdje im je mjesto..u zatvor!
Opet narod kmeci a njemu ce penzija ostati.Kmeeeeeeee
Nezamjenjiv!
Dobro jutro
Sve dok je ovaca nece falit vune...
Narod je jaka kobila.
Pa dobro Mora bakir nezaposlene zaposliti. Nije govorio koga ce zaposliti i ko se smatra nezaposlenim