Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NS i SDP podvala Bosnjacima, danas su pokazali svoje pravo lice
Pa jesi pogledao sliku debilu, svi iz NS i SDP su glasali ZA..
HDZ protiv?! Hrvati se ničeg ne stide.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovim je dovoljno receno. Dodik i Covic upravljaju kvazi-bosnjacima iz NS i SDP. Sramota!
Pola Bosnjaka je glasalo za Dinu Kolutaru i Nermina Livadu. Sad nek prave kolut naprijed i kolut nazad na livadi.
cek pa ns i sdp su glasali za, kako onda upravljaju. mislis to sto su u koaliciji? pa i to su naucili iz stranke u kojoj su ranije bili SNSD=SDA=HDZ uvijek bili koalicija
Sta ocekivat od onih koje je međunarodni sud presudio za UZP i Genocid?
Bolje nego od Alije koji prodade državu,i narod!
Nova farsa u režiji SDA, pa šta parlament ima s nezavisnim tužilaštvom? Valjda bi ono trebalo da radi svoj a ovi svoj posao.
Genocidasi dodikovi sanjaju i planiraju klanja zena i djece ,nebudite naivni svi dobri ljudi
@alo1 bilo bi fino da sada kada si vidio kako je i ko glasao se izvines za lazi koje ti a i ostali pisete po ovim portalima Mene samo interesuje cemu to?Umjesto da se ide na to da se narod ujedinjuje vi svojim spinovima i lazima radite suprotno.Da li slucajno ili po zadatku?Uopste nije vazno koju stranku podrzavate.
Ma. ebeš šta Dodik palamudi, ne, skreću te pažnju sa SDA, vas treba mafiji procesuirati i u zatvor strpati, bez diploma, pljačkate, Novalić milione pokrao, mrš uništitelji BiH lopovi Izmetbegovićevski
Treba pitat Konakovića kakva je bila utakmica u Banja Luci a i kad ode Draganu na noge da vidi da mu grb Konakovića napravi. Nit obraza nit dostojanstva.
SDP banditi rade otvoreno protiv Bošnjaka-muslimana.
toliko nevine krvi proliveno, presuda iz Haga.....i oni se usaglasavaju nesto....tugo....obraz đon....gade mi se
evo dokaza da su svi iz rs-a zajedno u mržnji,koji god u vlasti bili potpuno je svejedno
Normala, Dodik i Čović EU pudlice ,zaštićeni ko medvjedi
Tužilaštvo po službenoj dužnosti provodi krivično gonjenje ili po prijavi građana, ne trebaju mu nikakvi nalozi parlamenta. Jeftina predstava za građane neznalice!
Pa sta je se moglo drugo očekivat😂
Ovo je drzava Srba, Hrvata i nacionalnih manjina (Bošnjaci, Jevreji, Romi…)! Svaka čast našim Minderpolitičarima , kroz Godine doveli su nas tu gdje smo sada! Sve što se predlozi , ne moze, jer smo u manjini! Toliko!
Cirkus Kolorado...
satrati genocidiju jednom zauvijek, a sve ove procesuirati