Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije novac drzavni nego onog ko placa poreze a poreze placa narod znaci da niko nema pravu se rasipati novcem koji narod zaradi zna se kako i onda tzv. drzavnici otkidaju od usta narodu da bi oni trosili na razne gluposti trebalo bi fino porijeklo imovine pa zaplijena
Papciiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Ako ministarstvo sigurnosti stvarno skriva listu, onda bi i glupanu trebalo biti jasno u kakvoj KRIMINAL-DRZAVI, odnosno PRCVARNICI ZIVI. Kako dalje? Il se dizi narode, il ostaj zauvjek GLUPAN !!!!!
Avio companija mora imati spiskove puitnika,pa neka pokazu oni spiskove,i neka se stide svojih NEDJELA I PLJACKI NARODA I SIROTINJE,TREBALO IM ZA LIJEKOVE SVIMA
To je slucajno bila na taj dan lova tu . I sta sanjom? Dati svoj svome. Tako je vazda bilo. A danas se kpo bajagi ibretite.
ko prica protiv SDA ne vjeruje u Boga!
A kolike su vam plate, keno?
ne pricaj o onome o cemu i ono malo sto mislis da znas su ti servirali mrzitelji islama.
tako je keno, narod je stoka i u pravom islamskom carstvu im nije padalo na pamet traziti ovolika prava a carstva su bila jaka. otkad su pocele ove novotarije sa zapada, svi bi da budu begovi. e ne moze !
Uvijek napadaju nas budzetske korisnike, a ljudi bi drugacije pricali da znaju koliko nam kasni regres. Bilo bi vise para u budzetu kad bi narod prijavljivao one koji rade na crno i varaju drzavu.