Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zakon o VSTV-u nije loš mada to je trebalo biti davno završeno. Tu je bilo milion mali sukoba interesa itd. Kasnimo al eto.
Pa jesu li u skladu sa EU ili je ovo još jedna čista zavjera neprijatelja ove države??? Ima li ko da pojasni šta se desilo?
Nije ovo izdaja države i naroda nego je veleizdaja i države i naroda i svih civilizaciskih vrijednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitam svima koji izbjegavaju plaćanje poreza doprinosa, vi ste moji idoli koji ne finansiraju ove reketaše na vlasti, puna podrška svima koji rade na crno
POTPUNA IZDAJA, IZGLEDA BOSNJANI REVOLUCIJU TREBAJU PODICI, PA SUDITI NA ULICI!
Evo zasto nas gledaju ko zadnju rupu na sviralu i zasto smo bili i ostali jadni u ocima EU.
Milorad Dodik je uzurpator. Lik nije predsjednik. Narod ga nije izabrao. Nije legitiman. A prijeti nam smrcu tj. Ratu na mjesečnom nivou...
botovi na Haparatima
Svaka čast za trojku. Konačno je država krenula naprijed. Tako se vodi država.
Politike biraju samo podobne i nesposobne, a često i korumpirane kadrove! Tako je već 33 godine!
Samo komplikujemo,hoćemo li u EU ili nećemo, ako nećemo, fino pod ruu sa Srbijom,l i Bjelorusijom i pravo u zagrljaj Rusije,vrlo jednostavan izbor.
gledajući ove rasprave u parlamentu može se zaključiti da je ovde bitno samo vlast biti a za običnog čovjeka ovde nema napretka
Sve ovo pada na Domu Naroda.tamo če ih Mile tek preveslati.
Bagra izdajnicka je dala ministra finansija drzave BiH chetniku koji rusi drzavu, za zakon o vinima i zakon o objavi rodbinskih veza sudija. Fuj izrodi izdajnicki
Pa kome su tu poziciju Kakirovci dali???? Cija je bila 🙄
Propala bi rs kad bi se pdv placao na kraj mjeseca nebi prezivjeli "bankrot"zato su i ibotili zakon idioti
Uslovljeni zakoni koji trebaju svima da se imenuje SNSD ministar finansija, jaki su nasi pregovaraci. Ne bi ih za portira u firmi.
Tegeltija do sada bio - aminovan od strane sdO. to nije problem jel?
Tak RS treba sto prije ukinuti , to se pretvata u totalni rezim
Super,hoće li nam biti redovi ispred ambasada sad biti manji?!😎🤔😁🤣 Otkako je nova vlast tu otjerali su najviše naroda do sada!
Ima li iko tu da je predstavljao Bošnjake i njihove interese,ja nešto ne vidjoh!! Trojka predstavlja ostale,Bošnjake najmanje..u stvari smjesa bućkuruša samo!!
Al zato pada u Domu naroda i to zna se ko ce to oboriti
Bravo za trojku! Izuzetno važni zakoni na putu ka EU. A SDA botovima preporučujem da se edukuju jer imenovanje dodikovog ministar financija ne znači da će BiH plaćati dug RS. Tačno se zna koliko sredstava iz uprave za indirektno oporezivanje ide entitetima i distriktu, ne može amidzic rukom uzeti milione duga iz budžeta.
Pa, i do sada je bio SNSD-ov ministar - kojeg je aminovala sdO. Ne mogu zelenasi da se smire.