Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srebrenica je bakirova zlatna koka!!!
Nece ni uplatiti, tqman posla da ce u izbornoj godini uplacivati snsd 2 milijuna KM ... da ih trosi za kampanju....
kako je proša teferič ove godine? kolko je janjaca okrenuto? kolko je prodato pive, ćevapa, bureka sa mesom?
bem vas poturice. Izrod najveci
federacija je objavila da je dala srebrenici 1,7 milijardi....doduse sve te pare su otisle u tuzlu i sarajevo gdje su munira i majke srebrenice ali i mnogi bosnjacki politicari zgrnuli veliku lovu....nije mi jasno zasto svi glumite kad znate da je to istina...mnoge majke cak ne kriju da su popravile i vikendice po moru i kupile apartmane....pa sta?...ako cemo iskreno i zasluzile su...slija je svjesno zrtvovao njihove oceve i bracu....
pa sta sad mi trebamo u bjedi zivit ostali
Srebrenica treba imati poseban status u drzavi, tj. nesto poput Distrikta Brcko, ali ovaj put da to bude mjesto posebnoga pijeteta, mira i suradnje za dobrobit svih nas i nase djece. Sve razine vlasti trebaju izdvojiti dio sredstava da se zivot u tom demografski devastiranom kraju polako, ali sigurno pocne revitalizirati. Slican recept primijeniti i na sve ostale lokalne jedinice koje su imale slicnu sudbinu, premda je Srebrenica najdrasticniji primjer demografske i ljudske katastrofe.
sve stoji tuga do neba sta se dogodilo,a ona vec ima poseban status,svi srebrenicani su zaposleni po drzavnim institucijama ili su vani,nema vise smisla gdje god dodjes u tz sami srebrenicani rade a mi tuzlaci trazimo vani posao
imala bi u federaciji poseban status da je alija balija nije proda tj trampio za vogošću a poturke za nato intervenciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drzava je dobila milijarde maraka za srebrenicu ali SDA mafijs je te pare sve sebi uzela i raspodjelila sa svojim kriminalnim pajdasima HDZ i SNSD
Nije država nego bošnjački establišment, od političara do vjerskih službenika. Milijarde su pokrali, ali im puna usta prijetnji, Srebrenice, povratnika.
To je politika nasih politicara. Na sva usta pricaju o ulaganju u ceste, izgradnju auto cesta, o akcizama, o donacijama, o izgradnji kolektora, ulaganju u infrastrukturu... Kad novac legne na racun, prica zavrsava.
fuuj kvazi drzavo i kvazi politicari.
Kad je lovu uzet, onda se priznaje BiH...
A to tebi, đubre nacionalističko, kao stalo do suživota i ubi se ti od brige za boljitak Bošnjaka u Podrinju . . . ? ? ?
Bosnjacki Vladajuci Nivo je i prodo Srebrenicu i sve ce SDA,Alina struja uraditi da odu. Samo pet cetnika je poginulo a deset ranjeno dok nisu poklali i pobili onoliki narod. Srebrenica je simbol Genocida ali je i simbol Izdaje tadasnjeg i sadasnjeg rukovodstva stranke SDA,sopstvenog naroda.
Nemas ti pojma! Po naredjenju glavnog staba ABIH u akciju 26 juna (26 divizija u punom sastavu) da pomognete u deblokadi Sarajeva?Da napadne srpske snage i da ovlada komunikacijom Vlasenica,Han Pijesak i napadne glavni stab VRS...Posto vam nije poslo za rukom uradili ste i zlocin u Visnjici(mislim da je ubijeno pet zena a jedna je zaklana).Naravno da smo krenuli u kontru i progonjenje 26 divizije.
Eto samo treba Srebrenici ... Ulazete u grad koji nema apsolutno nikakvu perspektivu.Grad koji je u izumiranju a ako je ko dobio sredstava to je bas Srebrenica.Mislim za mene je Srebrenica bacanje para!
Fazon je što je vlah načelnik, a ovi mu ne daju.
@HrvatskaAgresija Puca mi ko je nacelnik ja im ne bi dao marku u opstinu.Oprali su tolike milione i traze jos.