Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne tvrdim, ali životom garantujem, da je 90 % naših ministara, na svim nivoima, klasični kriminalci i lopovi.
Sve dok ne propjeva nema van pa bio mi brat
Pa samo ga vi danas pustite i ujutro je on u Loznici... E onda mu soli na rep stavite
A sta mu je sa sekretaricom Ninom?Kaze Nina da svake godine dobije novo auto od ministra a staro ide na licitaciju.
Tako i treba, drzite kriminalca u zatvoru.
Malo bila plata djubre korumpirano, samo ga u prdekanu na 20 god min
Niko ne provjerava ozbiljno ko dolazi za ministre. Dovoljno je da jedno ili više, ministarskih mjesta pripadne nekoj stranci, i onda ta ista stranka ima pravo da predlaže i postavlja koga hoće. Niko se ne opire jer svi rade tako. Stranke koje se dočepaju vlasti, k'o vuk plijena, to doživljavaju (a tako i jeste) kao šansu da se napljačkaju nardonih para, što nije nikakav problem s obzirom kako nam funkcioniše sistem kontrole
Vozikaju ovog šmokljana upetljanog u kartele ko da je igračka. Šta je jaro jes pjevao ili te vode da pjevaš. Ima kod Vaskovića sve o ovom debilu retardiranom kako je bio bjen od nekog lika čak možda su mu pištolj gurali u neko mjesto nisam dobro razumio šta Vasković piše ali izgleda su ga razdjevičili na annus. Ima kod Vaskovića sve o ovom levatu burazu mu i Nešiću ali SKY sve zna i Sky sve pamti, kako im Slobodan piše "toliko su dokazi jaki da vam nema spasa"
Da Bog da da profunkcioniše ovo naše korumpirano pravosuđe. Čast izuzecima.
Kod nas je preduslov za ministarsku poziciju to da bar jednom moraš biti na sudu zbog korupcije...
Svi koji i najmanje hapaju narodne pare u hapsanu. Doživotnu. Nadamo se da će konačno krenuti. Samo, velike i krupne ribe su još na slobodi.
halooo gdje su vijesti s kosova nemojte nam cenzure ovda