Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je i bilo smanjivati pooliciju platu.Kad skacu u Miljacku,i spasavaju nam zivote tad su dobri,a kad im smanjuju plate, tad to sa ushicenjem prihvatamo.Jesmo bolesna nacija.!!
nisam moga da vijerujem da vijece ministara ima sluha međutim sam se prevario.Bravo za sindikat i vijece ministara normalne plate i na posao u nove radne pobjede za boljitak drzave prema EU
Ovo k\'o fol smiruju (samo privremeno) situaciju jer je rok za kredit MMF-a 30. juni pa da im ne bi sta zapelo. A i nema ko odrzavati red i stititi stanare Parlamentarsne skupstine i Vijeca ministara posto je i SIPA najavila protestno okupljanje u cetvrtak. Sta, sjetili se odjednom sada nakon 20 dana zaborava i ignorisanja? Ma, dajte, molim vas. Vijece ministara sigurno opet laze, petlja i odugovlaci. Cim dobiju kredit opet ce otkaciti Reprezentativni sindikat i pretvarati se kao da nista nisu obecali.
A sta je sa javnim izvinjenjem Bevande i Spirica za javno vrijedjanje dravnih sluzbenika? Mislim da treba odrzati protestno okupljanje drzavnih i policijskih sluzbenika u cetvrtak od 10-12:00, kako je i planirano i nastaviti tako svakoga dana dok ne priznaju da su prekrsili zakon o platama i naknadama drzavnih i policijskih sluzbenika Spiricevim podzakonskim aktom (odlukom) 2008. godine. Drzavni sluzbenici treba da nastave da tuze poslodavca (Vijece ministara) za sva prava koja su im oduzeta na nezakonit nacin. Drzavna sluzba i do sada funkcionise uprkos svim dosadasnjim opstrukcijama a ne zahvaljujuci podrsci vlastodrzaca.
Ne vjerujem nista dok ne vidim papir. I dok na svakom granicnom prijelazu ne bude uvedena struja pa da se granicna policija, i samim tim i drzava, ne provaljuje provjeravajuci nocu pasose putnicima pod svijecom. I dok ne kupe nove cipele i cizme svim uniformisanim licima. I uniforme kako treba, naravno. I dok ne vidim papir da je Spiricu i raji ukinuta naknada za stanovanje u Sarajevu posto imaju stanove (ne samo) ovdje. I da je ukinuta naknada za rad u svim komisijama u toku radnog vremena. I dok ne bude reduciran vozni park tzv. \'izabranim zvanicnicima\' (njihove plate su, inace, sa 5-7 hiljada KM smanjene za po oko 200 KM).
AKO JE ISTINA SVAKA CAST RUZNO JE VIDJETI NA ULAZU U DRZAVU NALJEPNICE POLICIJA U STRAJKU STVARNO RUZAN PRIZOR ZA PROLAZNIKE .BRAVO SA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO
BRAVOVIJECE MINISTARA AKO NIJE KAKVA VARKA MLINARICA MARKA
Realno i posteno neka ima nesto da se dobro desi u ovoj drzavi svi zadovoljni
J:E:B:E:M V:A:M M:R:T:V:E I OVAKO NISTA NE RADITE !
E nabijem Vas na Racku, bijednici bijedni