Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za pipo ti sto su se u bosni uprpili zbog ovoga sto je toboze tihic potpisao sa covicem i dodikom vise su se uprpili jer zadnje dvije godine nista uradjeno nije a bosna samo tone sve vise i vise. najbolje se naduravat organizirat press konferencije prijetiti i stalno druge okrivljivati za probleme i cekati od stranaca da smjene dodika. jarane to se nikada, nikada dogoditi nece.
za pipo i rambo - prvo nisam srbin vec bosnjak ako vam je to vazno i to bosnjak koji je kosti svoje familije u posljednjem ratu posijao od hercegovine na jugu, mostara, sarajeva, tuzle... dosta mi je vaseg szabihovskog sranja i price tipa bit ce vam gore vama u bosni i hercegovini. Boga vam dragog prestanite se sekirati za mene jer za vasu informaciju zivot ovdje pod vlascu harisa silajdzica nikada u posljednjih 13 godina od rata nije bio gori zato budite uvjereni sta god da je \"izdajica\" tihic potpisao a \"patriota\" silajdzic odbio nece ni sekunde uciniti nase zivota u bosni gorim nego sto jesu. ja ne podpirujem pricu kao vi jer imate zadatak da vodu naovidite na bezgresnost svoga osnivaca jos jedno poserem vam se u szabih ako je to uopce stranka. od mene toliko i postedite me vase brige o bosni i bosnjacima. P.S da ne bude zabune nisam simpatizer SDA nemam zadatak kao vi da navodim vodu na stranacki mlin, nemam nikakvog interesa od SDA kao sto vi imate jer samo tako zdusno na svim ovim forumima razni rambo, pipo, mirnes-miki i slicni likovi mogu braniti stavove SVOJE stranke za bih jer od nje imaju interes. Money makes world go around!!!
@rambo, slazem se za svku rijec sto si napiso,a dod\'o bih da je vec sve to bolo planirano vec odavno,tihic je znao i uradio i radi sta mu dodbigk i srbija kazu... Silajdzicu je potrebna velika podrska dijaspore i bosnjaka dje oni bili i zivjeli,ovo je zadnja sansa da Bosna i Hercegovine obstane kao Drzava,rs se odcjepljuje,a bosnjaci gutaju prazne nebuloze o pozitivnoj buducnosti svoje drzave...spavajte spavajte bosnjaci,spavali ste i 92-e pa vas je razbudila cetnicka horda koljaca...samo vi spavajte...drzavnu imovinu ce rasprodat,zemlju tvojih pradjedova ti vise nemoz imat...i stecke vam kradu...bosancicu ce rec da su oni napisali a bosnu buducim generacijama srbske djece rec:mi smo ih isbrisali,sve bosnjake,ma ko ih spominje,jes da su bili dobri al spavaju,spavaju,spavaju po steccima grobi... ovo nije sarkazam vec realnost nestanka bosnjaka kao narod u Bosni i Hercegovini,nece vise bit bosnjaka vec ce bit muslimani,to je to,izbrisace identiet bosnjaka i nasih pradjedova... spavaj bosnjo spava izdajice tihicu nastavljaj trijebit bosnje muslimane nek ti dusa ode u duboke tame osto tamo ko i svi tvoji ak nema vise Bosne nek ne budu ni tvoji! BOSNA4EVER!
BRAVO HARISE !!! NEDJ BOSANSKO PA MAKAR I KAMEN BIO.
@Demonstranti, Ne radi se o problemu dijaspore. Dijaspori se nece zivoti bitno promjeneti. Ali ako prodje Tihiceva izdaja, Bosnjaci u Bosni ce patiti. Ako ovaj Tihicev dogovor prodje pocinje ukidanje Bosne i imacemo belaj slijedecih 100 godina. Vjerovatno si neki Srbin, dok pokusavas podvaliti da je to samo problem dijaspore, da se domaci ne bi bunili dok vi obavite posao. Ja znam stotinu ljudi iz Bosne koji su se uprpili zbog ovoga. Ovo je isto ko 92, samo sto sada ide unistavanj Bosne u rukavicma pomocu domacih izdajnika.
za sulji i rambo hoce te li kupiti avionsku kartu i doci u domovinu na ognjista svojih djedova da demonstrirate sa haretom pa onda nakon demonstracija ponovno u avion i vrke na zapad a nas ostaviti da i dalje truhnemo u ovim beskonacnim harisovim usranim igrarijama sa nasim zivotima i sudbinama. mene na tim demonstracijama ako ih bude, a nece, sigurno nema jarene ni slucajno!!!
cu Stranka za BiH trazi - evo i ja trazim od Harisa vec dvije godine da ukine RS kao sto je obecao i da napokon dovede investitore kao sto je obecao da vrati izbjeglice kao sto je obecao da napravi novi ustav republike bih kao sto je obecao da osigura ekonomski razvoj kao sto je obeca i sta imamo od toga jos jednu press konferenciju na kojoj su svi krivi osim hareta koji svoju sujetu lijeci pred tv kamerama. strasno da strasnije ne moze biti. evo neka ispuni sta je obecao pa cu da mu vjerujem a u suprotnom neka sa svojim zehtjevima obrise...
Harise, da su bosnjaci svjesni sta se sprema protiv Bosne i muslimana vec bi organizovali proteste ispred skupstine...zasto toliko EU-ja insistira da OHR i medjunarodno djelovanje izadje iz Bosne i Hercegovine?odjednom?ovo meni nikako ne ide na dobro...americki izbori zavrseni obama pobijedio,i odjednom OHR treba napustit Bosnu i Hercegovinu a EU-ja uopste ne pita bosnaski narod i politicare dal se slazu il ne?trebao bi referandum za to,trazit da narod sam oglasi dal je za odlazak OHCR-a iz Bosne i Hercegovine! Bosanci i Hercegovci,hitno manifestujte i trazite od vlade da se izjasni kaku buducnost sprema ovoj drzavi,dal Bosnom vlada narod il EU-ja?! Onis su nas vec davali na tanjiru klanja cetnicima,ne vjerujte im i trazite sve moguce garancije potisane na papiru i trazite pravdu! Oni otvaraju put drzavi RS,hoce da prodaju drzavnu imovinu Bosne i Hercegovine da bi nas sto bolje gazili i unistili na tanane! Oslabis drzavu privatizacijama i prodajom njene imovine.A pare prodaje ne idu narodu vec privatnicima,uvijek onima sto vucu konce i hoce dirigovat. Ne dajte da RS genocidna tvorevina i prodaja nase drzavne imovine bude kraj Bosne i Hercegovine,protestuj,jer ti je jos to ostalo,tvoj ponos i svijest,dok nije kasno! BOSNA4EVER!
STUDENTI !!!!! Ta nam je energija potrebna..
potpisujem Rambo !
Ako \"Hare\" zaista misli iskreno, tj. ako zaista hoce da sprijeci unistenje drzave od strane cetnickih agenata Dodika, Tihica i Covica, onda ce pozvati narod na demonstracije pred skuptinu kada SDA, SNSD i HDZ krenu da dogovor provedu u Skusptini. Ovako je to samo suplja prica za Bosnjake, kojom u stvari on staje na celo opozicije izdaji, ali buduci da je i sam izdajnik, on nista nece uciniti da izdaja zaista bude zaustavljena.
pa mozda sam glupi bosanac, ali ako je imovina vec drzavna onda ce i ostati ako je drzava ne proda sama od sebe?
Halo radi se o drzavnoj imovini koju treba spasiti, lako je kasnije traziti kriminalce makar i Haris bio jedan od njih. Samo vi podrzavajte ova \"dogovor\" traktoriste, gargamela i neznam koji alias ima Covic, pa ce te vidit gdje ce mo bit za par godina.
Ma istina 100 %! Haris lopov šugavi!
u teslicu sam pokupio pricu da silajdzic drzi vecinski dio od firme \"natura vita\". jel ko zna vise o tome?