Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hladan i tamnoplav Djikson najbolji djikson
Svi koji su se ogriješili o zakone ratovanja i trebaju odgovarati. Premalo ih je do sada bilo (svih ukupno) kad se uzme koliko je ljudi stradalo. A vrijeme prolazi li prolazi, žrtve, počinioci i svjedoci umiru. Neće biti pravde za sve žrtve u prošlom ratu.
Samo Muslimani hodaju slobodno. Kada će na red doći islamistički fundamentalisti?
@NinoBelovSRB Kao što rekoh, neće biti pravde za sve žrtve u prošlom ratu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al su stvorili sebi imidz, cijeli svijet ih zna samo po zlocinima koje su napravili i po kriminalu , tugo moja..
Pa nije valjda opet Srbin..
Zločin nema nacionalnost, samo ime i prezime.
Samo hapsi cetnike i ratne zlocince Oni svakako daju sebi za pravo da raspisuju potjernice za gradjanima BiH bez razloga i dokaza BiH da je iole normalna drzava bi odgovorila adekvatnom mjerom i raspisala potjernice za najmanje 50% drzavnog vrha smrdije u vezi ratnih zlocina
NAROD KAŽE: KOG UFATIŠE, TOG JEBAŠE !