Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu inicijala MAMAA..
MAMAA prodaje MDMU bosnjama, pocnite se navikavati, ovo su vasi buduci drzavljani i sugradjani
@Bazniian25 Covjece, ovo je skoro ko buđet kompletnog RSa hahahahahahh
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma dajte ljudi to covjek nosi za dzeparca nako da ima za puta nije ni znao da je to za nas citavo bogastvo njima normala 50-100 hiljada :)
MAMAA, tata vratiću se ja, kad sve ovo prođe...
Ja koliko vidim na sliki da su euri a ne km.Ovdje treba da se zapne i da se razjasni ko sve muze ovu jadnu kravu BiH a ne tamo na hvatanju i pustanju akvarijumskih ribica
Uzeli mu dnevni džeparac !!!
zar ima toliko para u BIH
MAMA MIA:))
Covjek je donio novac u BiH, mozda mislio neku nekretninu kupiti. To su njegove pare, nije banku opljackao. Ali, to je Velikosrpski i Velikohrvatski interes, otjerati Arape, najpozeljnije turiste u citavom svijetu, pa i u Srbiji (ali ne u FBIH). Nazalost ateisti, ali i dobar dio Bosnjaka nasjeda na propagandu, i sam sebi stetu nanosi.
Neka hvala, preživjećemo i bez njih. Samo ovdje još treba da se se trijebe i raznose suni i šije.
obri ga
Odmah lovu uplati domu na Bjelavama a majmunu zabraniti doživotni ulazak u BIH
Jesi pametan....alau dragi.. sve se ovo slegne po tajkunskim racunima.. i onda bakir to rasporedjuje.. ko ce primat platu u opstini.. za ispijanje kafa.. i glasanje za njega ;)
Njegovi inicijali ujedno predstavljaju i reakciju koju je imao tokom zaplijene novca.
To mu za džeparca i kafe dok ne sleti u Katar :)
A ja nemam ni marke. Lazem narodu da odoh u Njemacku.
..zalosno je sto ti nedaju da koristis SVOJ novac.. nego ti ga paraziti prvo moraju prebrojat...odcaparit dobar komad..pa onda tek mozes ici.. Trebo si u bitcoine pretvoritlt..pa onda tamo u saudiji razmjenis sa nekim..
Vi sto mislite da ovako treba..i da se od ovog prave autoputevi.. i skole. Glupi ste ko kuratz.. ovo sve oporezovano zavrsi u privatnim djepovima ..bakirovih... dodikovih..covicevih tajkuna.. a i ono malo jada i cemera koji izgrade...grade od vasih para.. i jos dizu i kredite ..da zakrpe ceste..da isplate penzije.. levate vas ko zadnje budale
Sutra da i vi pokusate izaci sa nekim paricama..koje ste zaradili crkavajucii.. docekat ce vas ova gospoda... da vas pretrese..ko da si kriminalac sto nosas SVOJE pare
Mamaaaaaaaa ;)
Arapi,kinezi,siptari za njih u BiH ima para samo za nas nema!!! Tacno nas samo treba tuci i yebati!!!
Izgleda da su mu u medjuvremenu i rasitnili nesto :-)
Ahh sto ulazu i investiraju u BIH 👻👻, dosli ovdje kriminalom se baviti. Sve ih treba protjerati. Bakire prikazo idi s njima i nemoj se okretati.
gdje si ti vidila da se arapi bave nečim osim kriminalom švercom i ispijanjem čaja.. ovim se nekim potrefilo da leže na nafti i da ih stite ameri jer je prodaju za dolare
@KvaternikEugen1861 jest ti zeznut naziv :), ne trebas meni govoriti, vrlo dobro znam sta su i ko su- nego ti to ovima sto ih u zvijezde kuju, zbog njihovih poganih para fino objasni , ocito ih je mnogo. Samo ako vide da se nesto protiv arapa i turaka prokomentarise odmah bombardovanje minusima i koje kakvim vulgarnim komentarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)