Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako to ovo je laz mi svi ocemo u tursku jel tamo raste para na grani a rahatluk helal i amanet na svakom cosku
Bošnjaci priželjkuju jako Mali Šengen a srbi ne milo prebaciju migrante u federaciju šta ce tek biti kad se šengen uspostavi
ovo treba sistematski rjesavati a ne pojedinacno.........vojsku na granicu sa ovlast da puca
Izjasnio se kao drzavljanin BH. A to sto zivi na podrucju Srbije preko cije je teritorije iz turke vrsio prebacivanje imigranata usput naravno ima i drzavljanstvo Srbije,ali naravno nije palo napamet da kaze da je Srbijanac.
Ima posla hoce narod da radi ja kazem, samo sto bi lomio kicmu kad je bolje napraviti problem sistemu i zaraditi duplo mozda i prodje bar je pokusao.