Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama bošnju nestalo para pa razgulio poprijeko!!!
Uopce mi nije jasna ova potreba sa plaze u japankama i sa bocicom vode uputiti se u planinu?! I ja volim po planinama hodati ali mi nikad u zivotu nije palo na pamet bez adekvatne odjece, obuce i dovoljne kolicine vode zaputiti se negdje. Nadati se stetnom zavrsetku ove avanture.
I po toj vrucini, uputiti se na Biokovo. To je prava ludost. Nadajmo se da je malo zalutao pa da ga nadju.
Rizikuju živote za selfie sa stijene .
Nadam se da ce ga pronaći živog
Uglavnom ne. Penjati se na Biokvo kad je temperatura u hladu 40 a nigdje hlada ! Osobno osvojio sam Svetog Juru nešto niži vrh, al krenuo sam kad je pijetao treći put kukuriknuo. A vratio sam se već prije podne spržen ko krompir i kad sam se bacio u more !! Svako drugačija varijanata bez dovoljno vode i dobre orjentacije je samo siguran put u smrt. Nalaze takvih Ćeha i stranaca balzamovanih na jesen.