Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA TO JE NJIHOVO OSNOVNO PRAVO
Hoće li moći glasati i Ali Lafcioglu, sad-jest-sad-nije dobitnik Plakete Grada Sarajeva?
Znaci srbi opet glasaju o referendumu😂
A ne, sledeci srpski referendum ce biti sproveden u saradnji sa Grcima, a odnosi ce se na oficijalno vracanje starog naziva Konstantinopolju nakon njegovog oslobodjenja. :)
Srbi su na balkanu turci su u anadoliji! Naravno progonjeni od strane balkanske lige (Srbija, Crna Gora, Bugarska, Grcka). Mnogo poturcenih Srba "Bosnjaka" je te 1913. pobeglo glavom bez obzira u Anadoliju zajedno sa Turcima.
Hoce li svi oni koje galsaju ZA vratiti se u takvu Tursku ili ce sve promatrati sa sigurne udaljenosti i udobnosti EU zemalja?