Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 mjesta razlike izmedju Hrvatske i BiH! Hellooooo...30!
vrijednija zdravstvena knjizica bila u SFRJ nego ovaj "pasos"
ovo su one bajke 'prije je sve bilo bolje'. BiH pasoš je trenutno (po zemljama koje traže vizu) tu negdje sa SFRJ pasošem. Nisi sa onim crvenim mogao ići gdje hoćeš bez vize - npr. za Grčku ti je trebala viza...
@therat pa ne treba ti ni sad, od svih koje si nabrojao treba ti za UK... šta li si nam htio reći...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad imas lovu, ne traže vizu.
Dje onaj pasos rš zar nije na prvom mjestu😂😂😂
Ako njemacka vako nastavi sa ovim tz izbjeglicama to c otici upm
Svako neku svoju listu izbacuje...svaki portal razlicita drzava sa najajcim pasosem...ja gdje sam.god procitao najjaci pasoso je norveski i svedski...
@therat Naravno, i sa ESTA te mogu vratiti s granice. Prije godinu je bila frka jer su Njemicu vratili.
Dodo,nevidim "drźavu RS"nigdje..Raspiśi Referendum nemoże ovo vako..😂
Ja mogu od uvijek njemački da dobijem več od 1992 (18)..ali nebi ba dao bosanski za 10 njemaćki..nikakve prednost nema njemaćki pass osim ta putovanja bez vize...ali ne putujem nikad u SAD itd..
"nikakve prednost nema njemaćki pass osim ta putovanja bez vize" Pa za šta služi pasoš, ako ne za putovanje? Ovo je kao da kažeš da ne bi dao fiću za 10 mercedesa jer mercedes nema nikakve prednosti osim što ide brže, udobnije, sigurnije i ne kvari se konstantno.
@therat Citas li sta pisem? Brat mi je tamo otisao na studij, odmah poslije rata. Isla sam BEZ VIZE dok je bio tamo. "99-te su ih uveli do 2006-te mislim.
@StGeorge Ne vjerujem da ce se bas uskoro moci sa putovnicom u USA, bez viza. Procenat odbijenih mora biti ispod 3 posto. Ali kud i kamo se lakse dobija viza. A u USA se ne moze usetati niko, i za one kojima ne treba klasicna viza postoji ESTA, formular koji treba popuniti par dana prije.
Malo da nam se zamažu oči, a svi mi znamo kako nam je "dobar" BH pasoš. Smiješno!
@CDD I prije ulaska Hr u EU, putovnica je bila puno vrijednija. Krajem 90-tih sam putovala vise puta u UK i nije trebala viza. Ista i sad treba Bosancima.
Hrvatska je na 21. "mjestu"... a 45 drzava ispred nje.
Dje je SNSD pasos na ovoj listi..?