Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne kontam ove klix komentatore. Prvo ljujete sto su satori postavljeni a niko ne ide u njih svi uredno ulaze u dezavu. Sad pljujete sto su ljudi u njima. Nema goreg naroda od nas UVIJEK NEGATIVNI, od pozitivne stvari napravite negativnu. Jedva cekate da popljujete
Čista diskriminacija, bolje im je da ponesu svoj šator nego da se razbole još. To je bez ikakvi uslova.
Gdje sad idu jadni ne bili ??? Pa bokte u jeku pandemije i vjera im nalaze da ne idu iz mjesta u kojem je zaraza izbila !! To je tako neodgovorno i bezobrazno od strane svakog drzavljanina BiH koji se vraca! A kladim se da ih 90% moze ostat bar jos 5-6 mjesec u svojim drugim drzavama, ali lete ovamo jer misle da nema zaraze! Ma mars i dijaspora vise!
ima izačić!
@Razmazenkica al si glupčić
@Kraljevina... nabijem te na pičić
S konja na stakora
Šupci znali da preko Izacica mozes uci bez karantina. Sto nise kao i do sada na Gradisku usli. Kurko. Kod Dodika je karantona obavezna. Za par sati ce ovi da setaju medju nama.
Ovi ljudi, kada sve prodje, trebaju tuziti drzavu zbog diskriminacije. Oni koji dodju avionom idu u studentske domove, a oni koji dodju drumskim saobracajem spavaju u satorima.
BIJELCE (HRVATI U HERCEGOVINI) U HOTELE A CRNCE (KRAJISNICI) U SATORE - BRAVO FADILE !
Hercegovina je federacija malo veci nivo
e jesu se usrećili