Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15+3=21
klix...
U sekundi poraste broj za 3 u rs-u sad je 18. Koji ste vi pacijenti u klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pricajte malo o BiH. Sta se cini u prevenciji? Koliko respiratora ima u BiH? Koliko respiratora je nabavljeno o pocetka epidemije? Sta se cini po pitanju onih koji izbjegavaju karantin jer je zadnjih dana npr u Tuzli vidljivo veci broj idiota koji su dosli iz Njemacke a ispijaju kafe po kaficima?
Ova vijest je dezinformacija. Za građane BiH i Srbije nema ograničenja kod ulaska u Hr. Razumijem da Klix može objaviti dezinformaciju ali me zabrinjava kada to isto uradi BHRT, upravo sada, u vijestima u 10h.
Pa gdje nece ici obican trgovac u hr zaradi 1500KM, u Sarajevu 450KM....Tragedija.
Nisu to samo državljani BiH,svi koji ulaze u HR,pa i Hrvati koji rade vani ako žele u Hr,moraju u karantenu
Ima razlike izmedju SDA i Corone. Corona je izlječiva .....:)))))))
a što bi netko želio ostati u hrvatskoj, pa i hrvati bježe od tamo
Kod nas je krajnji domet...Akobogda proci ce sa toplijim vremenom.
U BiH ce za slijedecih 10-ak dana da naglo skoci broj oboljelih zahvaljujuci onim doslama iz Njemacke koji normalno hodaju po gradu i ispijaju kafe po kaficima. To je krivicno djelo. Koliko ih je policija uhapsila i protiv koliko je podignuta krivicna prijava?
Prijatelji BiH uvode mjere da ih ne bi zarazili a imamo duplo manje zaraženih od njih samih. Kako bi se se samo ponašali da su neki faktor? industrije nemaju, poljuprivredu su uništili. Sve karte su stavili na turizam od kojeg ove sezone nema ništa. U EU nema solidarnosti svak gleda sebe. Ako misle da će ih spasiti pokazivanje mišića BiH neka samo nastave. Ubijaju sami sebe.
ok nema industrije nema poljoprivrede a opet sto godina ispred bejha pa sam sebe ebes drugi te ne ebu
@Danube Čekaj o čemu ti pričaš, pa ljudi štite zdravlje svojih građana jer imaju funkcionalnu državu koju vi jednostavno nemate, a sudeći po trenutnoj situaciji nećete je dugo ni imat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sta BiH radi povodim korone? Ugledajmo se na Hrvatsku i Srbiju koje su pokazale i svoje ja i odlucnost i mogucnost donosenja velikih odluka.
@meho1bosna pokazali bi Bosna svoje ja da nema jaku petu kolonu,ustvari dvije kolone :)
@meho.. Ma ja meho uvijek je neko drugi kriv.. Al ako ti je tako lakše nek ti bude
Staviti u karantin sve koji dolaze u BiH odmah,znate li koliko ce supruga ili muzeva otici u ponedjeljak na posao,a mozda su bili u kontaktu sa partnerom koji za vikend dolazi preko grane,pa samim tim ce doci u kontakt sa radnim kolegama i automatski rizikovati da im prenese virus. Znaci svi u karantinu mrs
Hajmo BiH dajte reciprotet
Samo kontra mjere i nek preko mora idu umjesto preko Neuma!!!!!
Asime, spasi me :(
Je li i hrvati iz BiH moraju u izolaciju kad ulaze u Lijepu njihovu ili se oni i u ovom slučaju smatraju državljanima Hrvatske? :)