Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je mrsko popunjavati formu moze preko svitave do neuma pa preroniti do kleka.
Ovo nije SAMO ZA BiH građane nego za sve strane turiste.
sta bolan teatralisete kad necete nigdje jok koji mjesec ... popuni ako hoces, ako ne ne moras ni uci, jednostavno ... sutra nam mogu vize uvest i sta ces onda opet ces ratovati na FB ... kolika nam je korupcija trebali bi nam vize uvest i sankcije jer MI SMO BIRALI OVU VLAST
@JanSobieski Mozda je po vasim misljenju 23% ali nemoze nikud maci cjela bih u kojoj je na papiru i rs,bez dozvole Šehera(Federacija)..Guslaj do milje volje ali to je tako.
@crkvenjak Jos da pokupe svoje seljacine iz bosne posebno hercegovine..
Istom mjerom treba im uzvratiti,dosta je više prljave šokadije.
Sta je sa tranzito. ?
Istom mjerom treba im uzvratiti,da je više prljave šokadije.
Svako tko dolazi u Hrvatsku mora ispuniti ovaj obrazac, i zemlje članice EU. Nema tu diskriminacije, a osobno smatram takav papir nepotrebnim, birokracija samo zagorčava život običnim ljudima.
Šta uopće taj Merkelovac Hoffmann radi tu..., i tko mu dao pravi da priča kako ćemo preći u HR,? . ..NItko ne pita ni zašto ni čemu taj obrazac..i !!! ,.. :D .. Hoće li tražiti da mu ispunimo obrazac kad idemo u WC ili da mu pošaljemo sadržaj obrasca "direktno poštom -onima koji su izmislili ,... na adresu u EU ..:D
Molimo bosnjake da ove godine ne dolaze, posto nam nisu potrebni da nas posluzuju i ciste. Mozda vam dopustimo iducu godinu.
Neće se ni ići njima imamo mi svoje more
Zar na biometrijskoj putovnici nemaju svi ti podatci?I ko će vam sada doći i patit se na vašim granicama i sa vašim cijenama?
Ovi migranti ne moraju nista ispunjavati, samo dobra vodica.
Nemam baš ni jedan razlog da idem u Hrvatsku zemlju koja ne poštuje BiH
pisam kroatiju
@AhmoAhmic A mi se p..eremo po 23% federacije.
Super sve ok samo raditi isto i njima pa neka kupuju u Lidlu a ne u kostajnici