Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve studije daju osnovu da se dikusija o (ne) postignutim rezultatima povede bazirano na podacima, a ne na osnovu \"rekla-kazala\" naklapanja, po starobalkanskom obicaju. Pitanje je da li iko slusa ovo na sta ovi ljudi ukazuju. I koliko pametnih i sposobnih ce trebati da se ispravi sve sto su bataljoni postenih, ali nesposobnih, sje*ali, ako glasaci ikada dodju tobe. U svakom slucaju, skidam kapu konsultantima, dali su nam municiju. Sada je do nas kako cemo je iskoristiti.
pa ocito da ne znamo kakvo nam je stanje cim svaki puta gradjani isto glasaju ili ne glasaju. budi zahvalan sto imamo ove strucnjake koji pokusavaju otvoriti oci svima.
U ovoj prokletoj drzavi postoje samo dvije vrste ljudi, oni koji nista ne rade i kradu sakom i kapom, i oni koji konstatuju da ovi ne rade nista te samim tim izmisljaju toplu vodu sa ciljem da takodjer pokupe neku lovu nabrzaka. Ako mi ima iko mrzi od politicara, to su ovi likovi koji provode dane u odijelima i fitiljima pisuci izvjestaje o tome kako smo k**** od drzave, E PA ZNAMO TO VEC GENIJALCI!!!