Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koga jos on ima u ovom gradu da mu posalje razglednicu? Mora da je tesko zivjeti sa sjecanjima na bivse prijatelje i grad cijim ulicama nikada vise nece moci prosetati kao nekada.
A jeli fina razglednica, onako... znas ono... sa vjetrenjacama i plavusama sa pletenicama vecih grudi u klompama . Ah da, sad se sjetih... nema takvih u njegovom \"hostelu\" HAHA!
Imamo i kopiju razglednice: \"Dlagi moji, nalazim se tlenutno na odmolu u Holandiji. Zelio bih da vam se plidluzim, ali imam nekih obaveza pa nisam u stanju to da uladim. Lijepo se plovedite Vas Voja\"
Poslao je razglednicu. Zao mu je sto je \"sprijecen\" da dodje. HAHA :-)
Jel dolazi Voja Šešelj?