Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda im se isto desilo kao i nama( nikad se ne zna) pa im sud pravde bio u bosni
UCESNIK U UBIJANJU JE MEDJUNARODNA ZAJEDNICA.PRIMILI SU MILIJONE OD SRBIJE SUDIJE DA UBICE OSLOBODE.NEDAMO SUDJENJE ZLOCINCIMA U HAGU NEGO MI CEMO IM SUDITI U BiH.TO NAM JE JEDINO RJESENJE DA SE NIJEDAN ZLOCINAC NEOSLOBODI...
Ovakve presude su najbolji nacin da se radjaju novi radikali. Srbija je glavni pokretac svih ratova na podrucju bivse Jugoslavije, a ova dvojica su bili njeni glavni operativci. Zrtvama se ne mogu vratiti njihovi pobijeni najdrazi, ali Zapad cini strasnu gresku ne odajuci pijetet zrtvama i smijuci se u lice porodicama ubijenih ovom presudom.