Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E konacno se desilo nesto sto moze da pokaze hrabrost, odnosno kukavicluk onih sto su zapalili predsjednistvo i zgradu opstine Centar. Takvi dobro znaju gdje je "bosnjacka" teritorija. E evo imaju priliku da odu na Vraca i razbiju tu plocu. Ovi iz Kanade neka izvole doci ovamo ako misle ratovati. Lahko je tudjim k***cem gloginje mlatiti. Ja sam ratovao pa imam pravo da pricam. A ovo ratovanje po forumima nema smisla. Hajde "curice", sad se pokazite, pustite forumanje!
Kreše li ko ovu Fadilu ?
Reko sam ja vama i da cete i vi meni uskoro dignit spomenik. :-)
Da je neka normalnija zemlja do sad bi ljudi sa krampovima izasli na ulice samo se kod nas gleda i sere po klixu, a sve neki huligani.
Apel građanima Sarajeva, da posjete Spomen park "Vraca", najveću grobnicu antifašista svoga grada.
Apel građanima Saraje
sad ce poplava komentara, na nacionalnoj, na vjerskoj, na svjetskoj i na moralnoj osnovi... idemooooooo