Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti Ivo nisi normalan,vjerovatno živiš u etnički čistoj sredini pa te kljukaju pričama,pa evo ja sam Hrvat i živim u Zenici. Mi ovdje veoma lijepo živimo,imamo svoj katolički školski centar,imamo crkve i sve uslove da pratimo i poštujemo vjerske običaje,svi znaju da sam Hrvat i da imam i domovnicu i putovnicu i niko me nikad nije niti uvrijedio na račun toga. Vjeruj mi da me je ponekad stid što se uopšte brojim pod Hrvate jer bih želio da mogu da se izjasnim kao Bosanac a kao Bošnjak neću i nemogu i mojim sugrađanima muslimanima svaka čast na suživotu i neobaziranju na nacinalističke izljeve koji se svakodnevno dešavaju oko nas. A znam Ivo i ko je bacao granate po našoj čaršiji i da geleri nisu gledali imena,ubili ste vi i Hrvata i Srba u granatiranjima sa pješčare iz Viteza i sa kim sam tad dijelio dim cigare i kažem ti da se maneš budaleština svojih seljačkih jer nemožeš ti meni nikad bit prijatelj ko moje Zeme...
@Bild O Potpisujem!Sto je najgore da narod spava,mejesto da ide ispred skupstine i trazi odgovore,genocidasima ko i domacim nesposobnim politicarima i izadjicama! BiH4EVER!
Bilda vec odavno rusi imaju u sahu,i on radi kako oni naredjuju,svi veliki politicari imaju svoje licne interese,fondove,akcije i druge petljancije ekonomske prirode,a izivljava se na siromasnim zemljama konj,Sve su to idioti koji samo gledaju svojoj guzici i nista vise,i takvi su svagdje u svjetu.Nije on jedini takav,isti su i nasi politicari u BiH.Sva politioka se svodi kroz svoj licni interes kariera,lova i ostalo.Ana Lind je zenska koja je naivno odbila poslusnost masonima,a Mihajlovic je samo izvrsio zadatak.
Trebalo je ovako pismo poslat Bildtu sad cemo vidjet njegov odgovor!Lojavog debelog krmka fasistu s laktasa treba tuzit za terorizam jer on vise par godina terorise nasu drzavu i narod svim mogucim nacinima!Treba zakon u nasoj drzavi da svak ko negira genocid i ratne zlocine nasem narodu bude kaznjen i da mu se sudi!NO PASARAN!!! BiH4EVER!
Osudi ili vrati koko ono sto si pozobala
Ja se potpuno slazem sa ovim laznim Matom Bosnjakom. Svi bh. Turci, dakle potomstvo nastalo tokom pet stotina (500) sistematskog zheganja koje su Turci provodili nad ljepsim spolom danasnjih tzv Srba i hercegovackih pokatolicenih Vlaaha (staro pleme, nije uvreda) od kojih se mnogi danas nazivaju \"Hrvatima\", fino obezbjediti placen prevoz do Anaolije, ka praocima. I, napokon, mirna Bosna. Mogu povesti i traktore, ako su su presli tehnicki pregled.
STA RADI SRBIN U COSKU????? SMRDI!!!! HAHAHAHAHAHAAHA
Mora Bild lizati dupe ce**icima jer se boji guzice. Zna on da im je srbin Mijailo, ubio ministricu Annu Lind, a nekim slucajem i sam je minister........
Carl Bildt is a Nazi.
@ Srpsko Zar su bitniji procenti od svih drugih činjenica navedenih u pismu? Je li moguće da si toliki nečovjek? P.S. Ne piše se \"lijepše\" nego \"ljepše\". @ Ivo @ Mate Pročitajte pismo još jednom. Onda vam komentari možda budu imali smisla.
SVI SRBI I SMRDI I VLASI U SMRDIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CISTA HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igra mačke i miša
Srbine providan si...
Svi Turci u Tursku!
Treba se pitat koje Turci dozvolio da nastave okupacije BiH? Ko je to njima dodjelio neki 20-tak % BiH?? Tursku i Islamsko etnicko ciscenje Bosne i od Bosne pravljenje Islamisticke drzave treba osuditi! Kome se nesvidja EVROPA put pod noge! Vratite nam nasu BOSNU, nije ISLAMSKA niti ce ikada biti! Okupacija jos traje, dok se nerisjemo islamskih okupatora! Ivo Bosnjak