Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nn u nepoznatom pravcu na tajnom platnom spisku stranke
A dok policija ne nađe napadača koji je na platnom spisku SDA, potrebno je da novinari odbijaju preniejti saopćenja MUPa, BILO KAKVA ! Ako ima nezavisnim novinara u BiH. Ili da i dalje primaju nagradu za svoj posao u vidu batina ! Može bit i vehabija, pa evo da ne nagađamo čekamo rezultate ! NAdamo se da novinar nije izmislio napad ko bilvaktile onaj imam u vehabijskoj zajednici !
ok ... ali ne sjećam se ni osude ni sličnog članka u vezi napada na nernina bisu ... stolačkog niovinara i urednika prtala 24 sata info ... a tražio je podršku kolega ... zašto je izostala ... zato što je nermin iz hnž-a ili zato što nije poslušnik sda