Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema bosanskog jezika, samo srpski. Nema ni engleskog ni njemackog. Sve je to iz srpskog proizaslo. Vidjecete na sudnjem danu.
Pohvale za drustvo Behar.Izuzetna saradnja
Svaka cast za vase aktivnosti.Radite odlican posao
Bravo, dobra moja djeco i dobri moji Bošnjaci.
@CDS Ovi što dislajkuju su đikansko-kamenjarske spodobe koje ne mogu da podnesu da bosanski jezik i Bošnjaci žive i nakon više od deset stoljeća, uprkos svim njihovim nastojanjima da ubiju Bosnu i sve bosansko. Sisajte ga, majmuni. 🙂
@CDS ko kaze da su bosnjaci??? Trebali bi bit po vasoj logici Slovenci muslimanske vjeroispovjesti!!! Zar ne licemjerni govnaru?