Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sudionik ove akcije mogu vam reci da su svi ucesnici imali obezbjedjenu hranu i prenociste. A VOLONTERIZAM podrazumjeva rad bez neke novcane naknade..nama ce najveci poklon i naknada biti to sto cemo stolice iz zagusljivih kafica zamijeniti onima koje smo sami napravili u parku :)
Pa "Mirza", društveno koristan rad može biti pozitivna vijest, samo pod uslovom da ta omladina (svi bez izuzetaka) dobiju zauzvrat novac, ili hranu i vodu, i da budu poduzete mjere zaštite na radu. Nisu ni robovi gradili piramide u starom Egiptu besplatno.
DJABA VAM CISTITI KAD SRBI DISMR
. Znaci kritika je imala efekta , .zapljuj u shake i zaradi posteno. Netrebamo vam vise slati devize D.$,€. ,kako se brzo opamete kad gu ica...- OGLADNI...!
sta nam nacionalisti uradise.... YUGOSLAVIA!!!!!!!!!!
mrsko mi citati, sam naslov mi se gadi...
Svaka cast, ovakve vijesti je lijepo procitati. :) A i nedostatak stotine komentara na ovakve vijesti, govori o tome kakvi ljudi ustvari zive u BiH, nazalost.