{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Drugi Ženski sajam otvara Kuharski show poznatih muškaraca

26.5.2016. u 17:04
5
5
Drugi Ženski sajam otvara Kuharski show poznatih muškaraca
5
Drugi Ženski sajam otvara Kuharski show poznatih muškaraca
Drugi Ženski sajam počinje u subotu, 28. 5. 2016., u 11 sati, u Sarajevu City Centru (SCC), a trajat će do nedjelje, 29.5. 2016. godine.
Sajam će zvanično otvoriti kuharski show "Muškarci kuhaju najbolje" u kojem će poznati Bosanci i Hercegovci uz pomoć Udruženja kuhara BiH pokazati kako se snalaze u kuhinji i hranom počastiti sve dame, posjetiteljice Ženskog sajma. Da li su muškarci zaista tako dobri kuhari pokazat će Enis Bešlagić, kao i poznati voditelji, novinari, sportisti, glumci...

Pored kuharskog showa, Ženski sajam je za ova dva dana, zahvaljujući brojnim prijateljima, partnerima i izlagačima, pripremio pravu poslasticu i nezaboravno druženje za sve dame. Oko 40 pomno biranih izlagača predstavit će svoje najbolje proizvode i usluge iz oblasti zdravlja, ljepote, kozmetike, mode, prehrane, putovanja i opremanja doma, uz jedinstvene sajamske popuste i mnoštvo poklona.Sve posjetiteljice očekuje i dobra zabava u festivalskom dijelu sajma, sa naglaskom na modne revije domaćih dizajnera, nastupe domaćih mladih izvođača, uspješnih bh. blogerica i brojne nagradne igre. S obzirom sa su u fokusu Ženskog sajma zdravlje i prevencija bolesti, pozivamo sve dame, ali i sve posjetitelje uopće, na konsultacije sa vrhunskim stručnjakom iz Istanbula, pulmologom i hirurgom prof.dr. Haciibrahimogluom i na potpuno besplatan pregled na aparatu Bicom 2000, koji se koristi u svrhu biorezonantne dijagnostike i terapije cjelokupnog organizma.

Sajam će biti zatvoren u nedjelju uvečer, izvlačenjem dobitnica nagradne igre u kojoj prijateljice koje su postavljale selfie na svoje Instagram profile vodimo na putovanje. Festivalski dio, kuharski show i izložbeni dio sajma se održavaju na etaži 0. Prodajni dio se održava na glavnom platou ispred SCC-a. Zvanično radno vrijeme Ženskog sajma je od 10 do 21 sat.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: