Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju će most biti sagradjen od "kamenja temeljaca"
Ne kontam zasto se tu u opce gradi taj most, a ne kod Brckog? Ovaj most i dionica kod mosta se trebaju prikljuciti na grnocidnu autocestu, a baraba ce napraviti taj prikljucak jedino nakon bosanske oluje.
staje bilo sa prvim,,nije beton bio dobrog kvaliteta,ili se nije sjelo poslije polaganja,,koji su ovo sljamovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To se prvi put nije omladio :).
A gdje su pare od prvog davnog projekta, SDAovci pokrali sebi u džep. Bookire i simpatizere hebbemmm u usta lopovska
Sirotanovic se okrece u grobu.
Ovo ce bake preispitati,ako temeljac nije cvrst udariti jedan pravi...pa cemo preispitati sta dalje....
Ovi ublehasi samo kamen temeljac udaraju koji im je ovo po redu za ovaj most, uslikaju se i cao , eno i Buroj Ozone samo kamen temeljac stoji na livadi vec pola godine , pa Vlasic itd.. Kako nad handre ovi majmuni na vlasti pa ovo nema ni u hard core pornicima :-)
PRODAJU MAGLU OPET
nose sliku mosta ko da je tito umro pa nose njegovu sliku. koja bulumenta ublehasa i demagoga
Ma bravo. Kad ce treci?
Most sa po 3 saobraćajne trake u svakom smjeru? A zbog čega 3 trake? Čak i da se most nastavlja na auto-put nema potrebe graditi sa po 3 trake. Ali mi imamo najbolje ministre i premijere na svijetu.
Jusko ,rođeni Nijemac,to voli daradi ono što mu šef naredi.
Dobro je ako se zavrsi na drugom putu. Zamislite da je u RS pa da mora tri puta jer je tako kod nas obicaj hahahaha
Sto im lopate fino stoje :)
Zašto kamen temeljac kad se most treba graditi od betona. Pa nije to na Drni ćuprija.
dobar kamen za kupusa. ja cu cekati onaj sljedeci kamen temeljac sto ce poloziti u septembru 2018 godine pred izbore, taman kad je vakat za kiselit kupus.
Prvi se nije primio...
Jeste li uzeli i DRUGI PUT naknade za izlazak na teren?
Odmah nakon grandioznog renoviranja trotoara pred predsjendištvom kojem se dici cijela zemlja, neimari naših nacionalnih stranka se složno dogovoriše da renociraju kamen temeljac za most. Stajao je deset godina vani izložen nepogodama i atmosferilijama, tako da ova svećansot od trićavih 200 000 KM je zaista dobro došla !