Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova slika gradonacelniku najveci uspjeh u zivotu i karijeri,isto kao juce Novalicu kad ga je Leonardo pohvalio. 😃😂🤣
Nemoj biti siguran. Ali jedno je sigurno, vama zavidnim komunjaricama je najveći uspjeh napisati komentar usmjeren protiv SDA. ;)))
@gooUser1591591104 Nisi ti baš inteligentan. Pišeš da je gradonačelniku glavnog grada države najveći uspjeh u životu i karijeri fotografija. Znam ja da vi FGR komunjarice čim vidite neku pozitivnu vijest o SDA se aktivirate i morate nesto pogrdno napisati ali razmisli prije nego šta napišeš da ne bi ispao budala.
Skak i Novalic najuspjesniji i najpoznatiji BH politicari. Prvi se sliko sa Drogbom. Drugog Lenardo citira i hvali.. Maximalni domet 😂😂😂
Skaka i Edgar Davids
A gdje je tu borba protiv antifasizma...
Za 15 godina Messi dolazi
Skaka i rudar iz rudnika mrkog uglja Kreka
Žika i Lady Gaga🤣
Prvo Di Caprio i Fadil, sad Drogba i Skaka, šta je sljedeće - Beyonce i Sebija ? 😄
Nema mahnitijeh gradonacelnika na dunjaluku.
skaka garant zvao neimara
Skaka zakucava po ko zna koji put otvaranjem Olimpijskog muzeja, i dolaskom Princa Alberta na njegov poziv! Svi zauvijek neka usute protiv ovog covjeka koji je po hiljadu puta pokazao da iskreno voli i radi za ovaj grad.
Kakve veze ima Drogba sa Olimpijskim muzejom?svasta.covjdk zato nije dosao:)
Nelson Mandela & Meho Puzic
Bog samo zna kome je on poslao pozivnicu.
Kakve sve budalastinje nece ovim politicarima na um pasti samo da se ubere koji politicki pojen a da ga pitas gdje je sve igrao Drogba pojma nebi imao
Ocajnicki se SDAovci slepaju za poznate licnosti ne bi li ih spasili izbornog debakla
Drago mi je da sam upoznao Anjelku!