Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne ti o promjenama Tita ti
Izbore dobili otpadnici iz SDA. Pita Aljosu novinarka okle tebe ovdje?! Hahahahaahahaha
ovaj usao u koaliciju sa srpskim radikalima i prica o nekim promjenama....
Otkud ovaj jadnik koji se pogrešno opredjeli pa izgubi.
Bravo polako krenula oluja Kako je muftija Muamer Zurkolic Reko
Nemoj nam ti cestitat majke ti
ne zaboravi Abazoviću da je ovaj talas promjena isključivo u korist BiH a ne u korist druge države kako je to kod tebe slučaj
Mrš dRitane k ite se ti nadudlo
Još samo da nam crkne pop.
Čuj ovog
Ma,mrs u p.m. četničku! Nema ovo veze sa vašom četničijom !
Tako je albanski šetniku
Crna Gora nikad nije oskudijevala sa ovim bolesnim nacisoidima. Ovaj je slika i prilika Bulatovića, i glave su im iste i ono što je u tim glavama. Vidi lika na profilu prije imena piše Dr haha ja bolesnika majka mila.
Je jedi vnaGo.
Ti vraćaš CG sa zapada u Rusiju iz demokratije u amfilokratiju i mitimaniju. Ti vraćaš CG upravo u ono iz čega se mi čupamo iz ralja nacionalista i kriminalaca
Šuti vnoGo jedno porediš BiH i CG to je suludo u BiH je došlo do pozitivnih promjena sa gledanjem u budućnost, a u CG a ti si tome kumovao dolazi do promjena koje vode unazad nekoliko vjekova i to CG koja je u NATO i na pragu ulaska u EU, ti i takvi lešinari ko ti je vraćate u varšavski pakt. Ti vraćaš CG ke ru u ono iz čega se BiH upravo izvadila iz ralja nacionalista i kriminalaca.
Dritane, ne moze se porediti to tvoje i ovo ovdje
Bravo Komšiću,ljiljane!