Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE KONTAM ?! Stanovništvo nije ugroženo Drina se kod Bijeljine izlila iz korita i poplavila vikendice u Amajlijama i Janji. Pa kako nije ugroženo ako su poplavljene vikendice -.-" Ispeci pa reci !
Izvještavate o izlijevanju Drine u ravnoj Semberiji,a na slici brda i planine kao da je Zvornik,Foča ili Višegrad.U Semberiji kod Janje ja ne znam da postoji ijedno brdo, ili se varam !
E hvala Bogu kad je samo Tihic lopina,otvorio si nam oci. Pa covjece,SVI SU ONI ISTI,Tihic,Lagumdzija,Radoncic,Hadzic,Izetbegovic... Samo sto se ovdje po stranackoj pripadnosti blate samo oni drugi.
http://www.youtube.com/watch?v=ohe6-YzYYw4
Srbi Dismr ko poljski wc
Kako je provincijski komunisticki tuzilac i ratna pobjegulja i izbjeglica iz Njemacke stekla tolike skupocjene nekretnine? Neka to istrazi SIPA.
Znash sta ja j3bem Tihicevu ...unuku ...samo prdi kad se shevi..!
JE LI POPLAVILA I VIKENDICU RATNOG DEZERETERA SULJE TIHICA ILI ON UZIVA U JEDNOJ OD BEZBROJ LUKSUZNIH MILIONSKIH NEKRETNINA U SARAJEVU?