Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predjes prazan, svratis u Lidl... ne sramotis se ... y.ebao ti kupus majku seljacku i pasteta
Ne kontam neko je seljak jer jede kupus ili pastetu ili oboje ?
To iz Hrvatske kupuju u BiH 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Cemu nositi kad svratis u lidl i jeftinije je nego kod nas u bih....mi smo klasicni robovi navika
Ne ljutim se ja uopste sto oni ovo rade. Nije problem u njima. Problem je u prokletim bahlijetinama, koji idu u Dalmaciju, da ih pokatoliceni Srbi psuju iza ledja, da ih gledaju ispod oka, cim cuju kako se zoves, ili idu u Crnu Goru, da gledaju istetovirane ravnogorske vojvode. Pored duplo, troduplo jeftinje Albanije, Bugarske, pored Turske…pa i drugih destinacija.
Samo za BIH drzavljane ova mrznja i blamaza vazi. Jer jadni rvatici predju u BIH gdje jeftinije i prolaze bez problema. UZP ovci=GENOCIDASI rvatici nakon svih poraza i presuda od cijelog svijeta rade odmazdu na opet nevinim BIH gradjanima. A ,kavadari" i "pancetari"iza Biokova "namirisase" plaze za razliku od "pastetara". E opet usmrdjeni škutorski-dalmatinski šljam na gubitku.
mora sirotinjska drzava puniti budjet kada su jadni i bjedni
Nidje nejma nista o pitama, osim ako to nije pod kruh i kolaci. A onda je pitanje koliko je za osobnu upotrebu. Ja mogu dosta pojesti.
Kaže najviše će pogoditi hrvate koji prelaze granicu zbog šopinga. Ma neće, pogodit će bošnje koji vuku paštete u Njemačku, Italiju, Sloveniju. Oni svoje svakako i ne kontrolišu.
Ovo važi samo za Bošnje koje su u tranzitu prema EU. Niti će zaustaviti niti prebrati nikoga sa putovnicom i domovnicom. Eto objavite ako zaustave.
Ko kupuje paštete i treba biti kažnjen
Nisu tokom ljetne sezone uzeli koliko su planirali pa sad preseravaju sa ovolikim kaznama.
Ovaj što kaže da je ovdje sve duplo jeftinije ili nikada nije išao nigdje iz Bosne ili loše računa. Sve cijene u prodajnim centrima su tu negdje. Skuplje su kafane, režije i najamnine a hrana je tu negdje. Idiotima koji nose kupus da bi uštedjeli par kuna treba lupati kazne do bola.
evo spomenut je kupus, zar je po tebi isti kupus koji kupis u Lidlu preko kojeg tri pita mjesečno traktor pređe prskalicom ili onaj kupus koji ti mati/nana/tetka zapakuje sa sela? U svemu ovome s nošenjem najmanji je problem para.
A koliko kila paradajza jabucara more preko grane na more? Pitam za jarana
7 kg kobasica hahhahahah. Bijedo jedna, treba vam zabraniti zauvijek ulaz!
😃😃😃 odakle to ti piskaras? Dok cuvas ovce?
Hoce li cesima, slovacima, madzarima biti zabranjeno unosenje silne hrane koju unose u hrvatsku a utuju preko BiH
Oni su EU , sve je deklarirana roba u EU i nema zapreka
Kako ću sad bostan i pomidoru nositi na ljeto. Vela havle.
Možel se pet kila čvaraka prenijet!?Pitam za drugara!
Neka vas je oderalo,koja budala moras biti da nosis sa sobom kupus,krompire,luk,kobasice.Ja pitam podavno kad se je moglo nositi sa sobom sta hoces zasto to nosite kad imate sve to u drzavama u kojim zivite a oni ce pa nije isto ukusno,pa reko vratite se u Bosnu za stalno pa cete jesti ukusno a oni gledaju u mene,jes da je ponijeti plate,socijale sa sobom u Bosnu.
meni su Hrvati na granici oduzeli: kiseli Kupus,Sir,Krompir,Jufke i Pastete,Suho Meso i Sudzuk,Rakiju i Duhan u vecim kolcinama. pa mi vele da ce se sve ponistiti, al ja vjerujem da sam im donio vece veselje i radost nek da su bozic i uskrs pali na isti dan. to ce oni fino sebi.. nisu toliko glupi jer znaju i oni sta valja. Ali bolje i to sve predati nek fasovati batina s'pendrekom po bubrezima kao sto migrante uvjek likace. Amin