Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je Davor??
@toki_voki ubijen?
@toki_voki Trezni se jos od proslave sinoc
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Evo ukratko dok se šarada tamo odvija da se vratimo ovamo u FBIH. https://www.bljesak.info/vijesti/politika/na-tajnoj-sjednici-povecali-sebi-place-za-600-km/257878 ovo je način na koji rade "građanske" stranke, svaka čast svim domoljubima koji vole Bosnu i Hercegovinu i mrze Hrvate, Srbe i ostale koji ne razmišljaju ko ovi ljevičari.
Ovo je sve organizirano u Sarajevu. Samo hapsi placenike Mile.
@Lovre jest vam slaba rs kad sa par hiljda mi iz Sarajeva napravimo ovakve probleme
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U ovoj godini nastupa prava utakmica.Finale ce biti vrlo napeto.Genocidna i Genocidasi izvrsit ce samoubistvo.Samo se karajte do mile volje.
KO JE UBIO DAVIDA DRAGIČEVIĆA? TO JE SUŠTINSKO PITANJE IZNAD SVIH I SVEGA.
kako uvijek uhapse nevine,kako im to uspije.Isuviše često da bi bilo slučajno,da ovo nije vučića jebina
Postoji kapela i u zatvoru - tamo zatvorenici pale sveće...
Dajmo punu podršku Drašku Stanivukoviću, jer se bori za narod i istinu, protiv ugnjetaća.
Dje je Kacavenda odje da to nabije na nesto
Na sva pitanja treba odgovoriti na za to adekvatnom mestu - u sudnici. Ukoliko postoji osnovana sumnja da je neko pozivao na rušenje Ustavnog poretka Republike Srpske - to može biti ozbiljna optužba. Sloboda govora nije bezgranična, ne možeš da pretiš nasiljem/smrću/državnim udarom.
KO JE UBIO DAVIDA DRAGIČEVIĆA?
ĐIKANSTAPO
Ne mogu se oteti mišljenju da ovaj qurac koristi tuđu tragediju u ličnu promociju. Al, tako je vazda bilo i vazda će biti.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ovaj nam momak pokazuje kolike smo kukavice. Sodoma i Gomora koju gleda bog. Iseliti odavde je jedini nacin da mi djeca nedozivljavaju ovo. Tamo je sretnije jer dobijes placu i kupis hranu.
"i da nove generacije naprave ovdje bolju i ljepšu zemlju". Ta zemlja se zove Bosna i Hercegovina. Druga ne postoji od Une do Drine i od Save pa do mora.... i NIKADA nece druga postojati.
Ovaj momak je veoma hrabar!
Mali je sad vec pametniji od Dodika, Cvijanovicke zajedno.
trebao je ispostovati novu godinu ovako su okrenuli narod protiv njega
Draško ovoj državi u oba entiteta jako teško je pomoći, izgleda da ćemo morati svi da iselimo, u egzilu se organizujemo i vratimo jedinstveni i bogati, jedino tako mozemo unistiti mafiju.