Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta lupate bezveze za lika, da nam je vise ovakvih neke promjene bi se mozda i osjetile.
Obican krimos. Do sada ima oko 30.000 km kazni za krsenje zakona. To nam sve govori o kakvom se ludjaku radi
evo ti kuce draska stanivukovica....mislis da ces i ti imati takvu?....:))) ...https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScONtxDyWY86T4yt6uk6mBXwiQunJBobmj9d-JjPcSgZ_x9Zyv
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako se Milorad D. POTPISUJE !!!
@ponta60. miloradov potpis bi najbolje opisao mladi david...ali na zalost nije ziv... da opise izivljavanja mucenja silovanja i na kraju ubistvo od strane pripadnika njegove tajne policije...
@ponta60 Da nije Gacic ? Najbolje da njemu sve prepisemo
E da nam je cijela drzava kao Drasko ,bili bi jaci od Nato-a ..
Na raspolaganju imam sve vrste vjetrobrana i guma takodje.Akcija za golfa 7.
Dok ti reklamiras pelene,ljudi rade svoj posao.Mislim da si rano zabio glavu u osinjak.
Treba ga podrzqti za slijedećega predsjednika u tro članom predsjedništvu samo takvima mozemo graditi drzavu i republiku!!! A ne sa nacionalistima!!
Pa fakat tročlano ne funkcioniše, što nebi oprobali četveročlano ili čak peteročlano predsjedništvo, možda bi proradilo a pa cijeli svijet preuzeo našu ideju?
E druze ima u tebi kuveta i razuma podrzavam te ali kad bi mogao i latinicom pored ćerilice da pišeš bilo bi dobro jer nismo svi baš učilo ćirilicino pismo hvala!
Dodino maslo
E jbg ovo stvarno ne mora biti, ne volim ga baš zbog država tzv. rš itd. ali nemoj mi ba auto razbijati samo da mi podlo novčanu štetu napraviš... kaži mi ba u facu
ovi iz opzucije se svi malo ukakili,jedino je drasko stao uz davora
Ma nije prijetnja ba, naišlo auto i kamenčić se odbio na sofersajbu
NE daj se Draško, nemoj da i ti završiš ko i desetine hiljada tvojih sugrađana druge vjeroispovijesti one '92 !
Pa kakvu kucu ima, pokrivenu kamerama i senzorima, cudno da mu je neko upao u dvoriste i polupao auto..daj snimke sa kamera sa kuce, da vidimo da nisi ti sam to uradio...
@unbekanntbl Ima smisla....porodica mu je prilicno dobrostojeca tako da je malo vjerovatno da nema kamera.
IZDRZI DRASKO TVOJE VRIJEME I TVOJA BUDUCNOST SE VEC POLAKO NAZIRU NA KRAJU TRENUTNOG MRACNOG POLITICKOG TUNELA.TVOJE VRIJEMEI TAKVIH POPUT TEBE TEK DOLAZI.
Obracun jednoumlja sa neistomisljenicima
Rezimska mafija ti je u zurbi zaboravila ostaviti vizit kartu
Mi Federalci nesto kenjamo po RS-u, a ni blizu ovakvog politicara nemamo ... da prica i stalno negoduje
Pa takav je bio i Dodik dok nije uzeo vlast. Mi bosnjaci smo boga molili da umjesto SDS-a on bude na vlasti. I eto sta bi, SDS je za njega p.ckin dim. Pa i Ivanic dok nije dosao u predsjednistvo imao je dobru pricu i na kraju isti kao i Dodik.